Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek számít valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlistarFake kérdése:

Lányok nektek számít valamit a szerelem vagy 81%-nak csak a pénz kell?

Figyelt kérdés

Bevallom érzelmesebb pasi vagyok tehát nem az a "na most megfektetlek" vagy a "cica cumi" hanem akinek a szerelem a fontos. A duci lányok általában kedvesebbek. A vékonyabb test alkatú lányok mért nem tudnak 100%-ban kedvesek lenni?

Lehet én vagyok loser, lehet nem is értek sokat a nőkhöz, írhatjátok, hogy na "ezek a csődtömegek", de akkor is elég ember van, hogy mindenkinek legyen párja, de sok a válogatós nő!

2015. jan. 10. 13:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ez szép volt testvérem csak tudod nem arra szeretnék gondolni, hogy amikor idős leszek akkor mi lesz jó nekem hanem arra, hogy most mi jó nekem és jelenleg semmi!

Olyan gyorsan megy az élet hipp-hopp mi is felnövünk, idősek leszünk!

Rövid az élet! Rossz arra gondolni, hogy bármikor meghalhatunk! Pl holnap Pistikét elüti a busz!

És rossz lesz úgy meghalni, hogy tisztességes nővel se találkozzak!

Most ezt a BKV-s mondandódra írtam főként de ez mindenre vonatkozik!

2015. jan. 10. 15:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Na, én ezt a BKV-s dolgot csak viccből írtam ám, nem lesz itt ebből semmi baj, azért annyira nem durva a helyzet sztem. Én voltam ott pár évet utazgattam, igaz metró pont kimaradt, mert én rossz gyerek voltam, s bliccelgettem, de sztem egy másik megyeszékhelyhez képest aranyélet van Pesten. Amelyik megyeszékhelyen én voltam, ott úgy álltunk mint a heringek, nem volt jobb sztem, mint Pesten, de legalább óránként jött egy járat, míg pesten kiállok, s két perc múlva azért visz vmi.
2015. jan. 10. 19:15
 23/23 anonim ***** válasza:

"A vékonyabb test alkatú lányok mért nem tudnak 100%-ban kedvesek lenni?"

Bírom, hogy mindig mindenért a lányok a hibásak! Biztosíthatlak, kérdező, hogy amelyik csajnak bejössz, az kedves lesz hozzád függetlenül a testalkatától.

2015. jan. 11. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!