Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek számít valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlistarFake kérdése:

Lányok nektek számít valamit a szerelem vagy 81%-nak csak a pénz kell?

Figyelt kérdés

Bevallom érzelmesebb pasi vagyok tehát nem az a "na most megfektetlek" vagy a "cica cumi" hanem akinek a szerelem a fontos. A duci lányok általában kedvesebbek. A vékonyabb test alkatú lányok mért nem tudnak 100%-ban kedvesek lenni?

Lehet én vagyok loser, lehet nem is értek sokat a nőkhöz, írhatjátok, hogy na "ezek a csődtömegek", de akkor is elég ember van, hogy mindenkinek legyen párja, de sok a válogatós nő!

2015. jan. 10. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A nőknek nem az érzelmes pasi kell, hanem a pénzes. Egyik haveromat is lenézték, ugyan úgy mint engem. Azután vett egy bömbit, és láss csodát, harminc nőből huszonötöt le se bír magáról vakarni.
2015. jan. 10. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
2015. jan. 10. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem pénz kell, hanem szerelem. De az már nagyon kéne :(
2015. jan. 10. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:

"Nekem nem pénz kell, hanem szerelem. De az már nagyon kéne :("

Azt miért nem teszed hozzá, hogy jóképű pasival kell a szerelem?

2015. jan. 10. 13:53
 15/23 anonim ***** válasza:

a chat egy külön világ... nekem is volt chates korszakom lányként.

De kb. 100 férfiből 97 bannolt is, mert nem voltam hajlandó chatszexelni, a második szófordulatnál, illetve webkamozni... most ennyi erővel, akkor minden férfi egy szexéhes dög? :D

chat-re már rég nem beszélgetni járnak az emberek, hanem kufircért, ahol 3 kérdés után már el is dőlt, hogy lesz ebből valami vagy sem.

Én meg csakis a saját nevemben nyilatkozok. Szerintem nem érdemes sem szerelemre, sem a pénzre építeni. Mert mindkettő bukta.

De akivel barátként startolunk, annál van esély, hogy a rózsaszín köd után is barátként tudjuk folytatni. Nekem az a fontos, hogy akkor is együtt tudjunk élni, amikor már hév tart össze minket. Akkor is partnerek legyünk és ne arra ébredjek, hogy az életem egy rémálom és, hová tettem a szemem amikor választottam....

2015. jan. 10. 13:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát kövezzetek meg de inkább egy audi mint a bkv :D Pénz az úr :D
2015. jan. 10. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:

"Hát kövezzetek meg de inkább egy audi mint a bkv :D Pénz az úr :D"

De legalább van egy nő, aki bevallja...

2015. jan. 10. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:

"Hát kövezzetek meg de inkább egy audi mint a bkv :D Pénz az úr :D"

Nem kövezünk meg, az emberek 90% így látja, legyen az férfi vagy nő.

Viszont sok esetben azt látom, hogy ma egy BMW holnap csak BKV.

A pénzt könnyebb elveszteni, mint megtartani. És nem egy luxus élet dőlt dugába. És akkor is kell élni tovább...

2015. jan. 10. 14:03
 19/23 A kérdező kommentje:
És valamelyest átment veszekedésbe! Ezt nem akartam bocsi!
2015. jan. 10. 14:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Semmi veszekedés nincs itt, rosszul látod, vélemények vitája van itt, ami nagyon is jó dolog.

7-es nagyon szuper, remélem, h te lány vagy, s ilyen lány, aki így is gondolja. Tök jól leírt egy ideális csajt sztem, aki jól látja a dolgot, az már más kérdés, h hány ilyen csaj van.

Az is tökre igaz, h nagyokat lehet bukni a mai világban, másfelől pedig sztem tök izgalmas a BKV, mindig tud meglepetést okozni, h jön, vagy sem, benn ég a metróban az ember, vagy sem, s idővel tudjátok a rossz emlékek is vidám perceket okoznak. :D

2015. jan. 10. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!