Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek számít valamit a szerelem vagy 81%-nak csak a pénz kell?
Bevallom érzelmesebb pasi vagyok tehát nem az a "na most megfektetlek" vagy a "cica cumi" hanem akinek a szerelem a fontos. A duci lányok általában kedvesebbek. A vékonyabb test alkatú lányok mért nem tudnak 100%-ban kedvesek lenni?
Lehet én vagyok loser, lehet nem is értek sokat a nőkhöz, írhatjátok, hogy na "ezek a csődtömegek", de akkor is elég ember van, hogy mindenkinek legyen párja, de sok a válogatós nő!
"Nekem nem pénz kell, hanem szerelem. De az már nagyon kéne :("
Azt miért nem teszed hozzá, hogy jóképű pasival kell a szerelem?
a chat egy külön világ... nekem is volt chates korszakom lányként.
De kb. 100 férfiből 97 bannolt is, mert nem voltam hajlandó chatszexelni, a második szófordulatnál, illetve webkamozni... most ennyi erővel, akkor minden férfi egy szexéhes dög? :D
chat-re már rég nem beszélgetni járnak az emberek, hanem kufircért, ahol 3 kérdés után már el is dőlt, hogy lesz ebből valami vagy sem.
Én meg csakis a saját nevemben nyilatkozok. Szerintem nem érdemes sem szerelemre, sem a pénzre építeni. Mert mindkettő bukta.
De akivel barátként startolunk, annál van esély, hogy a rózsaszín köd után is barátként tudjuk folytatni. Nekem az a fontos, hogy akkor is együtt tudjunk élni, amikor már hév tart össze minket. Akkor is partnerek legyünk és ne arra ébredjek, hogy az életem egy rémálom és, hová tettem a szemem amikor választottam....
"Hát kövezzetek meg de inkább egy audi mint a bkv :D Pénz az úr :D"
De legalább van egy nő, aki bevallja...
"Hát kövezzetek meg de inkább egy audi mint a bkv :D Pénz az úr :D"
Nem kövezünk meg, az emberek 90% így látja, legyen az férfi vagy nő.
Viszont sok esetben azt látom, hogy ma egy BMW holnap csak BKV.
A pénzt könnyebb elveszteni, mint megtartani. És nem egy luxus élet dőlt dugába. És akkor is kell élni tovább...
Semmi veszekedés nincs itt, rosszul látod, vélemények vitája van itt, ami nagyon is jó dolog.
7-es nagyon szuper, remélem, h te lány vagy, s ilyen lány, aki így is gondolja. Tök jól leírt egy ideális csajt sztem, aki jól látja a dolgot, az már más kérdés, h hány ilyen csaj van.
Az is tökre igaz, h nagyokat lehet bukni a mai világban, másfelől pedig sztem tök izgalmas a BKV, mindig tud meglepetést okozni, h jön, vagy sem, benn ég a metróban az ember, vagy sem, s idővel tudjátok a rossz emlékek is vidám perceket okoznak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!