Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a párom, hogy a közösen/miattam történő költések rám eső résztét ki akarom fizetni, mert nem érzem igazságosnak, hogy ő fizessen mindent?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 19:41
11/17 A kérdező kommentje:
Persze, értékelem, hogy hajlandó lenne, csak zavar. Viszont attól tartok, hogy most, hogy ezt megmondtam neki, ezzel eléggé megsértettem az önérzetét (
2015. jan. 9. 20:06
12/17 anonim válasza:
Lovagias? Inkább akaratos és túl-önérzetes. Ő sem egy kompromisszumképes alkat. Ráadásul bármikor rátörhet a hisztis, és kiakadhat "na és te miért nem fizetsz soha semmit?"
Nekem inkább úgy tűnik, szeretné, ha tőle függnél (anyagilag is?). Hihi. :)
13/17 anonim válasza:
12-es kicsit már túl komplikálja...
Én is ilyen vagyok. Egyszerűen ha én hívom el valahova a párom, akkor én is állom az egészet. Engem meg pont az zavarna, hogy őt hagyjam fizetni. Szóval valahogy kössetek kompromisszumot, mert ezt az álláspontot nehéz megváltoztatni mindkettőtök agyában.
14/17 A kérdező kommentje:
De mit lehet azon kompromisszumot kötni, hogy a saját dolgaimat szeretném én kifizetni? És nem értem, hogy ez miért esik rosszul. Máshol meg folyton azt hallom, hogy a férfiak puffognak, hogy a nők meg akarják hívatni magukat
2015. jan. 9. 20:56
15/17 anonim válasza:
szerintem mivel a barátnője vagy és szeret téged, ezért néha meghív erre-arra. Ha mindig visszautasítod hogy ő fizessen, ezzel úgy érezheti hogy nem tudja kifejezni eléggé a szeretetét irántad mert mindig visszautasítod. Szerintem nagyon kedves tőled hogy a saját részedet ki akarod fizetni, én a helyedben elfogadnám néha hogy fizessen, máskor pedig nem. lényeg hogy ne érezze úgy hogy nem tudja kifejezni a szeretetét.
16/17 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen srác. :) Próbáld meg neki máshogy viszonozni: megleped valami kis aprósággal, csinálsz neki sütit, reggelit...
17/17 anonim válasza:
hát ettől érzi jobban magát, mert ezt így illik, néha megengeded neki, és máris jobb az egész dolog, de nagyon értékelendő, h nem akarod ezt a helyzetet kihasználni, ez tényleg nagyon szimpatikus sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!