Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazam van vagy csak túlzottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy csak túlzottan féltékeny lennék?

Figyelt kérdés

Szerintem az ember legjobb barátja legyen vele azonos nemű, persze haverjai lehetnek ellenkező neműek is. Csak mert a legjobb baráttal általában mindent megbeszélünk és szerintem ha valakit túlságosan közel engedünk magunkhoz akkor valaki előbb utóbb érezni fog valamit a másik iránt.

A barátom nem ért egyet az elméletemmel, engem pedig nagyon zavar hogy tud egy csajt a legjobb barátjának nevezni, azt mondani hogy úgy szereti mintha a testvére lenne, úgy hogy konkrétan talán fél éve ismeri. Még ha nincs is köztük semmi számomra ez akkor is zavaró. Ha már együtt vagyunk én legyek neki a legfontosabb nő, a többi lány meg csak haver. Én is így vagyok a fiúkkal. Általában jobban érzem magam fiúk társaságában mert velük jobban lehet hülyülni, de senkit nem engedek közel magamhoz, és mellettük van egy legjobb barátnőm akivel mindent megbeszélünk.

20/L

2015. jan. 9. 14:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Még tömörebben: Ez a kérdés nem arról szól, hogy barát nem barát, fiú lány stb... Ez arról szól, hogy a kérdező 100%-ban ki akarja sajátítani a párját, birtokolni akarja! Semmi másról nincsen szó.
2015. jan. 9. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Én már végigcsináltam ezt egyszer. Több ilyet ne.

Igaz azóta se hiszem hogy bárkinek is fogok még hinni ilyen téren.

2015. jan. 9. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Lehetnek nagyon jó barátok azonos és ellenkező nemből is. A kérdés az, hogy egy már kiforrottabb kapcsolatban, tehát itt nem egy-két hetes együtt járásra gondolok, lelkileg ki áll közelebb hozzánk, a párunk, vagy az ellenkező nemű legjobb barát.

Mert ha az az ábra, hogy az ellenkező nemű barát áll közelebb, vele érezzük jobban magunkat, csak éppen szexuálisan nem vonz úgy, mint a párunk, akkor az már problémásabb lehet idővel.

Én úgy vagyok vele, hogy komoly kapcsolatnak amúgy is úgy van csak értelme, hogy a párunk egyben az egyik legjobb barátunk is.

2015. jan. 9. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tökre igazad van, jah és 11, ha jobban elolvasnád egyáltalán nem arról ír hogy ne legyenek lány barátai, hanem hogy a legjobb barát akivel mindent megoszt és közel enged magához az ne lány legyen, főleg nem olyan akit nem is ismer olyan régen. Gyerekkori barátoknál teljesen más a helyzet. Nekem is van gyerekkori nagyon jó barátom, akit a pasim ismer és megbízik benne, de egy pár hónapos ismeret után biztos nem mondanám azt a páromnak hogy na ez a csávó most a legjobb barátom, olyan mintha a testvérem lenne. Nagyon megbántódna és szerintem tök jogosan.
2015. jan. 9. 15:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Igazad van twenty years aged questioner girl :D
2015. jan. 9. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:

oké másszunk bele rendesen (bár nem akartam megbántani a kérdezőt)! Van egy lány aki a legjobb barátja a srácnak és a lány csak azért féltékeny mert lányból van. Miből jöhet a féltékenység? Birtoklás, és érzi, hogy ő talán valamit nem tud megadni neki.

Felteszem a kérdést amit nem akartam: Miért az a lány áll hozzá közelebb fél év után mint a kérdező? Kérdező mit ront el, hogy nem ő áll közelebb???

Ha érzi a disszonanciát: miért a lányra féltékeny és miért nem azon agyal, hogy miért nem ő az első helyezett?

Érted? Versenytársként tekint arra a csajra, mert valami nem kóser.

És ahelyett, hogy elgondolkodna ezeken, inkább mérgezi az amúgy sem százas kapcsolatát ezzel.

Ha így folytatja tényleg le lesz cserélve, de nagyobb esélyét látom annak, hogy nem is a lányra hanem egy totál másik csajra. A lényeg az ilyesmi önbeteljesítő jóslat szokott lenni. Amitől fél azzal mérgezi meg az egészet, és végül meg is történet. Akkor persze jön: ugye tudtam? Mert annyira már nem lát el az orránál tovább, hogy lássa: nem előre tudta, hanem ő idézte elő.

Nagyon is pontosan értem a kérdést :))))

2015. jan. 9. 15:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Csupán reménykedem hogy nem valami naív vakságot vársz tőle hogy ne vegye észre azt se mikor már az emeleten szexelnek ő meg lent ücsörög...

"Mi ez a nyögdécselés" - hmmm biztos csak átrendezik a bútorokat.

2015. jan. 9. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Csak előbb gondolkodást várok tőle :)) És azt, hogy értse a saját kérdését :) (a lényeg ez volna úgy is :D )

2015. jan. 9. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:

# 17 Nem is teljesen poén kategória, van aki beveszi az ilyesmit. Régen történt, de emlékezetes, egy társasággal mentünk bulizni, köztük egy barátnőmmel és a barátjával. Egyszer látjuk ám, hogy a barátnőm barátjának az ölében ül az egyik közös barátnőjük, jó szokás szerint szemben és ölelgetik egymást.

A srác azzal magyarázta, hogy ő ezt a lányt úgy szereti, mintha a húga lenne, nagyon félti és csak azt mutatta meg neki, mit ne engedjen meg más fiúknak.... és a barátnője elhitte. :)

2015. jan. 9. 15:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

Néha úgy érzem, hogy csak én gondolom így a dolgot...

Barátommal sokszor szoktunk veszekedni a féltékenykedésem miatt, és akkor megkapom, hogy más fiúnak meg mindent szabad. Na ja...

Meg belegondolva, most nem magunk ellen beszélek lányok :D de amilyen szánalmas rißi némelyik lány simán kinézném, hogy ha esetleg a srác nem is kezdeményez a csaj meg teszi a szépet neki. Melyik pasinak ne jönne be... és hát ha még az esete is...

Amúgy meg a csajt sem értem, ha tudja,hogy te vagy neki, miért erőlteti ezt a dolgot?

2015. jan. 9. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!