Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy többet is akarhat?
Ne ringasd magad álomvilágba.
Kezdeményezz. Próbáld megismerni, utána majd kiderülnek a dolgok.
Egy tekintetből sok mindent le lehet szűrni. Általában. :)
De szerintem is próbálj meg vele beszélni.
Egyébként a párkapcsolatok miatt a fiúk általában lemondanak az úgymond züllött életről. :)
De ha azt mondod hogy ő nem olyan, nem kell félned. Ne ítélj elhamarkodottan. :)
ÉS egy cigitől vagy egy pc-től züllött lesz valaki?
" Én őt még nem láttam cigizni, de félek hogy töb kellene neki"
Vegyél neki egy egész dobozzal! xd
Nagyon lol vagy hallod
Figyelj, mivel nem besértődtél hanem vetted a lapot, ezért megpróbálok rendesen válaszolni!
Sz.rd le hogy cigizik, meg "züllött", és hasonlók mert még nem is ismered. Ezek külsőségek. A brutál kinézetű emberek között sokkal több az értelmes. Csak a társadalom fél tőlük. Átlagban egy tetovált, züllöttnek kinéző rockerrel sokkal értelmesebben ki lehet jönni mint egy eminens akárkivel. Ez csak egy példa volt.
Az a lényeg, hogy azok a bizonyos "züllött" barátok ne cigók legyenek, mert akkor tényleg kerüld el őket jó messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!