Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni a feleségem testvérével. Hogyan csináljam?
de megőrülök mind a kettőért nem tudom ????
azért kösz mindenkinek nekem is ez a véleményem mind nektek de azt hittem valaki tud tanácsot adni hátha összejönne
A kérdező nem írta hogy a felesége testvére az nő..
Lehet hogy szeretne kapni és adni is :DDDD
[X]
Nem azért, de nem erkölcsileg kéne minősíteni a kérdezőt, hanem válaszolni, vagy kussolni!
Szerintem neked kéne legjobban ismerni a feleségedet, a monogámiáról vallott elveit, stb. Gondold végig mit szólna egy ilyen hármashoz. Ha máshogy nem megy, mesélj egy haverodról aki hármasban csinálta a feleségével és egy másik nővel.
Természetesen a másik megoldás ha közvetlen a tesójához közeledsz, de őt is te ismered jobban, mint ismeretlenek a netről, szóval ezt a kérdést is te tudod legjobban megválaszolni magadnak.
Fake szagja van :) a bizonyítás kedvéért linkelj képet a feleségedről és a testvéréről.... kiváncsi vagyok :D
Egyébként meg ha ilyent akarsz csinálni.... hát ugyan az a véleményem, mint annyi más embernek....
ELŐBB KELETT VOLNA GONDOLKODNI TÖKI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!