Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a pasimmal? Egyszerűen nem enged el?
Figyelt kérdés
6 éve együtt vagyunk és én érzem hogy szeretnék kilépni ebből. De már párszor próbáltam,de nem engedi. Mindig kitalál vmit hogy miért ne. Már megőrülök!! 25/L2010. febr. 5. 11:14
1/7 anonim válasza:
Mindig kitalál valamit? És akkor mi van? :D Ha ki akarsz lépni, lépj ki...
2/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem enged el. Olyan van, hogy te vagy túl gyenge.
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi 3 évig voltunk együtt. Hiába próbáltam, mondhattam akármit, ő szakított. Semmi nem érdekelte. Úgyhogy igazuk van az előző hozzászólóknak, ha ki akarsz lépni, akkor lépj, ha nem megy, akkor csak gyenge vagy.
4/7 anonim válasza:
mondd,hogy ikerterhes vagy..magától engedni fog
5/7 A kérdező kommentje:
lehet én vagyok a gyenge..igen
ááá,ikerterhes,ez jó :DDD ő még örülne is neki,annyira szeret :)
csak én már nem sajnos.
2010. febr. 5. 12:24
6/7 anonim válasza:
Valahogy próbáld nyomatékosabban éreztetni vele, hogy NEM SZERETED! Viselkedj kiábrándítóan, taszítsd el, ha együtt vagytok, veszekedj, nyafogj, hisztizz...
Vagy pedig egyszerűen csak mondd meg neki, hogy VÉGE. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha akar se tudjon elérni. Ne vedd fel a telefont, neten ne reagálj semmilyen üzenetére, ha házhoz megy könyörögni ne engedd be.--> Nekem ez a radikális módszer segített. Én elég erős voltam, 2 hét után sikerült neki felfogni, hogy tényleg vége!
7/7 anonim válasza:
allj a sarkadra, senki nem kotelez ra h mellette szenvedj es sajnalatbol vele maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!