Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

11hónapja vagyok egyutt a fiúmmal es azóta is ismerem. Viszont neki van egy lány baratja akit kiskoraóta ismer es nagyon irritál mert sokszor vannak egyutt es mar mondtam neki hogy válasszon o vagy en mindig mondja hogy en de ennek ellenére ugyanugy egyutt vannak. Mondta aztis hogy feltekenynek lenni sincs okom mert ők csak barátok...de nem tudom elviselni hogy vele is van

24/L

2015. jan. 4. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi az ,hogy válasszon?!

Nekem is sok a fiú barátom és,ha a barátom közölné,hogy válasszak akkor inkább a barátaimat választanám.

Szerencséd,hogy ilyen ökör a barátod,hogy még ezután is elvisel.

2015. jan. 4. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Én simán téged dobnálak. :D

Aki ennyi ésszel van megáldva, az inkább lepkét kergessen, ne a barátaimat.

Jó kis önbizalom hiányban szenvedhetsz, ha tudod magadról, hogy nem tudsz egy pasit megfogni, csak úgy ha elkergeted a barátait.

2015. jan. 4. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Ajj, de egy hülye p**a vagy.
2015. jan. 4. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Óóó az én legjobb barátom is férfi. Neki is volt két ilyen hülyepina barátnője, akik így viszonyultak hozzám, pedig semmi okuk sem volt. Záros határidőn belül ki is dobta őket. Ilyet nem csinál ám egy felnőtt, érett nő. Fogadd el, hogy léteznek rajtad kívül is emberek számára. 24/N
2015. jan. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!