Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? SOS
Nem rég megismertem 1 lányt , bejövök neki , szerelmes belém . Igazából nekem is tetszik . Tegnap smároltunk és feltette a kérdést hogy akkor most hogy állunk mert ő komoly kapcsolatot szeretne , én viszont nagyon elfoglalt vagyok mostanában mindennap 3-4ig suliba vagyok + utána járok edzeni 1,5-2 órát , és nem igazán lenne időm foglalkozni vele . Mondtam neki maradjunk barátok és később majd meg látjuk mi lesz . Viszont ma átgondolva ezt hülye voltam ,hogy nem jöttem össze vele . Szerintetek ha esetleg beszélek vele megint erről a témáról nem fog hülyének nézni ?!
18/F
próbáld meg
de mond el h elég kevés az időd és ezt sajnos el kell fogadnia
Mond neki, hogy hülye voltam amikor azt gondoltam nem lesz rám időd, egy ilyen aranyos lány hogyne férne bele az életembe :) vagy valami hasonlót...
Bepisil örömében a bugyijába...
Akinek jó dumája van, az bármit elérhet
Mondd el neki, mi miatt visszakoztál... Mondd el, hogy nagyon szeretnéd, de azt is, hogy nagyon elfoglalt vagy, és nem szeretnéd, ha ebből később adódnának problémák.
Ha így is akar, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!