Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? 18/F többi lent.
Nem olyan régen megismertem egy 16 éves lányt interneten.
Már 1 éve, hogy szakítottam az exemmel és nem tudtam senkivel túltenni magamat rajt, de a sors keze lehetett az, mikor megismertem a lányt. Újra tudtam valakibe bízni, ráadásul nagyon beleszerettem, de egy óriási probléma van. A lány közel 600km-re lakik tőlem. Mit tegyek? Válaszotokat köszönöm. Ha lehet írjátok oda, hogy F/L meg a korotokat.
1 találkozónál többre ne számíts :-/
Ha meg még nem is találkoztatok,akkor csak beképzeled és ez nem szerelem.
Túl fiatalok vagytok, és túl nagy a távolság. Nem valószínű hogy 1,5 éven belül összeköltöznétek. Lány is még tanul, szülei valószínűleg nem is engednék, meg hova? Éveket meg nem lehet így kibírni, hogy esetleg a szünetekben találkoztok
keress mást 25F
Sajnos ez nagyon macerás. Alkalmanként 40 ezer csak az utazás.
Ennyi pénzből 2 csaj vigasztal úgy, hogy a végén csak forró levegő jön belőle.
Benne élek, és haldoklik a kapcsolatunk, és a lány ide is tudna költözni, 1 éven belül, de nem fogjuk addig kibírni.
Ha valakivel együtt voltál 1 évig majd távol kerültél tőle, akkor az egy teljesen másik történet. Pont ez hiányzik... 1,5 hónapja láttam és mindketten nagyon elégedetlenkedünk már...
25F tapasztalattal, jó tanács, keress mást :)
Én már 3éve együtt vagyok a most már feleségemmel, akit szintúgy mind te interneten ismertem meg. Megérte! Fél év után taliztunk először, akkor voltam 19 ő pedig 18. Nagyon szeretjük egymást. A lány városához lakunk közelebb, ha ez érdekel. 23/F
Ui.: Várj rá ha tényleg szeret! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!