Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
A barátom nemrég elutazott 1 hétre, ahol sosem látott kollégáival volt továbbképzésen. Volt egy vele egykorú csaj is, aki-hogy is fogalmazzak- nagyon szeleburdi. Minden lében kanál, nyomulós, stb.
Mondta h nem bírja elviselni a csajt, de ettől függetlenül napi szinten beszélgetnek, smseznek és lájkolja a barátom cuccait facebookon. Eddig nem zavart, tudtam h vannak lány haverjai, ismerősei, de valahogy elkezdtem aggódni. Egy ilyen belső sugallat vagy megérzés, nem tudom...
A barátom mindig mondja h alig van pénze, de simán nyomja az smseket. Tudom, hogy szeret engem, odafigyel rám, kedvemre tesz, de azért egy csajhaverra egy nap alatt 3-4 sms plussz-minusz jó pár perc telefonbeszélgetés nem sok egy kicsit? :S Szerintetek van okom aggódni? 1 éve vagyunk együtt...
23/L
Szerintem van okod aggódni...
Nálunk így kezdődött minden, most válunk, mert a férjem szerelmes lett a "levelező partnerbe". 15 év házasságot, három gyereket dobott el.
fiú lány között nincs barátság.elöbb vagy utobb valaki elkezd többet érezni.
lassan elkezdhetsz aggódni.
Ez mióta családi kapcsolatok kérdés? A szerelem rovatba írd legközelebb, nem vagytok család.
És szerintem sem helyes, amit a srác csinál.
Aggódni sztem nem kell, ha megcsal, akkor nem ér annyit, h sajnáld, ha pedig nem, akkor semmi gond.
Simán odamész hozzá, megkérded, h ha nincs pénzed, akkor neki(k) hogy tudsz írni, s egyáltalán miért írsz? Miért nem használsz vmi vib**t, vagy fb-ot, s költenéd rám azt a pénzt. Én ezt nem is értem, h idáig miért nem kérdezted nyíltan, ennyi lenne az egész. Nem kell eltiltani tőle, de azért lennie kéne egy határnak, amit mondhatnál neki szépen finoman. Egy laikus ötletei. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!