Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
11hónapja vagyok egyutt a fiúmmal es azóta is ismerem. Viszont neki van egy lány baratja akit kiskoraóta ismer es nagyon irritál mert sokszor vannak egyutt es mar mondtam neki hogy válasszon o vagy en mindig mondja hogy en de ennek ellenére ugyanugy egyutt vannak. Mondta aztis hogy feltekenynek lenni sincs okom mert ők csak barátok...de nem tudom elviselni hogy vele is van
24/L
Áhh...miért akarsz szétverni egy barátságot?
Attól jobb lesz neked?
ismerkedj össze a lánnyal :) ha nem csak kettesben lógnak, hanem te is ott vagy, összebarátkoztok és jóban lesztek, az mindenki előnyére válik. én legalábbis már a legelején azt mondtam volna, hogy na, mutasson be, menjünk együtt, és akárhányszor a lánnyal találkozik, vigyen engem is. ha ebbe nem megy bele, mert mindenféle butaságot kitalál, akkor dobbantanék, mert ott akkor valami sunyiság folyik a háttérben, és inkább kiszállnék akkor ebből a háromszögből.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!