Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT tegyek, hogy újra tiszteljen?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a pasim már nem tisztel eléggé,mit tegyek,hogy újra"elnyerjem"a tiszteletét?De akkor miért van velem? 20/L2010. febr. 5. 01:37
2/10 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok. Az enyém sem. Sztem ez olyan dolog ami soha nem fog már változni, sajnos :S 19/L
3/10 anonim válasza:
A miért van velem jó kérdés én is most tettem fel magamnak. Sztem így kényelmes nekik. Előző voltam.
4/10 anonim válasza:
Mit jelent hogy nem tisztel? Miből érzitek? Vagy mitől múlhatott el?
5/10 anonim válasza:
Az én pasim pl nagy ívben lesz@rja a véleményem, nem úgy beszél már velem, már nem is udvarol, természetesnek vesz, nem figyel úgy rám, stb.
6/10 anonim válasza:
Akkor itt a szeretettel is gond van, nemcsak a tisztelettel.
7/10 anonim válasza:
Hát állítólag szeret :D Na de mondani sok mindent lehet. Mondjuk ő ilyen a barátaival is, szal nem lep meg.
8/10 anonim válasza:
Attól,hogy a barátaival ilyen, veled nem kell hogy ugyan ilyen legyen. Valószínűleg elmúlt a szerelme, szakítani azért nem akar mert te biztos vagy neki és kényelmes. Beszéld meg vele,hogy téged ez zavar,de ha továbbra is ilyen marad akkor jobb ha ott hagyod.
23/F
9/10 anonim válasza:
beszéldd meg vele.. v másik 5letem.. legyen kölcsönös.. bűntesd .. viselkedj úgy,mint ő.. persze ezt jelentsd be neki.. 1enlő felek vtok.. ha neki lehet, neked is.. általában hatásos.. hisz neki is rosszul esik.. ha ezért szakít akk nem szeret..és csak megszokásból v nek...
10/10 A kérdező kommentje:
01:46-os:Ha tudnám mitől múlt el,akkor valószínűleg a megoldást is tudnám rá,mert akkor tudnám mi az,amin változtatni kellek.Miben érezzük?!Hát pont ez az,amit az egyik csaj is leírt itt,hogy természetesnek veszi a jelenlétem,se szülinap,se névnap,sőt idén már karácsonyra sem kaptam semmit.(amúgy nem vártam volna nagy dolgot,egy szál virágnak is nagyon tudtam volna örülni).De nem az,hogy elfelejtette,mert mondta,hogy "boldog szülinapot",sőt éjfél után felhívott,hogy ő akar lenni az 1.,aki mondja.meg pl.minden hónapban"megjegyzi"azt a napot,amikor összejöttünk,meg kedvesen szól hozzám,mert mi amióta együtt vagyunk még nem veszekedtünk.tehát ha együtt vagyunk,tök kedves,de ha nem találkozunk egy hétig,neki az sem baj.Viszont telefonon meg minden nap felhív.Akkor most mi van?Ki igazodik ezen el???
2010. febr. 5. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!