Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok neki? (többi lent)
Szóval, van egy srác akinek van egy barátnője és már több mint egy éve együtt vannak. Ismerem a srácot, már azelőttről, mióta ők együtt vannak. Kb 2 hónapja felkeresett a srác (régen már kavartunk egyébként) és felhívott magához belementem mert ugye mi baj lehet belőle.. Eljutottunk a pettingig (én neki nem.) azóta néhányszor beszéltünk különösebben nem csináltam belőle nagy ügyet. Újabban kiderült, hogy ugyanazzal a szöveggel ráírt több lány ismerősömre is(köztük 1-2 barátnőm) amivel belül tisztában is voltam mert ismerem már ennyire, nem is vagyok az a "hűű de jó nő", hogy esetleg egyszeri esetnek fogható fel a dolog és megsajnáltam a jelenlegi barátnőjét mert ő erről nem tud semmit, valamint nem is élnek nyitott kapcsolatban. Nem ismerem személyesen a lányt csak látásból. Azon gondolkoztam, hogy elmondom a lánynak mi történik a háta mögött mert van rá "bizonyítékom". (facebookbeszélgetések pl.)
Mondjam el neki vagy inkább maradjak ki a dologból?
Tudni kell, hogy régen mikor kavartam vele akkor is ezt csinálta már akkor is volt barátnője (csak nem ugyanez a lány) és nem 1 lánnyal megcsalta. Tudom, hogy én sem vagyok szent amiért belementem, de egyszerűen nem bírom nézni a lány naivitását már én érzem rosszul magam tőle ha belegondolok én is az igazságoz szeretném tudni. Igazából csak azért fordult meg ez a fejemben, hogy képes volt a barátnőimmel is eljátszani ugyanezt. Igen, többet érzek a srác iránt mint barátság.
Köszönöm, ha valaki elolvasta.
17/L
lehet bennem van a bosszú is de azért tényleg sajnálom a lányt! én inkább örülnék annak ha elmondaná nekem valaki minthogy egy hazugságban éljek..
egyébként igen erre én is gondoltam, hogy én leszek a hibás.
"megsajnáltam a jelenlegi barátnőjét mert ő erről nem tud semmit" Ja persze. Érdekes módon amikor veled csalta meg, akkor nem sajnáltad. Szerintem pedig a következő történt: azt hitted, hogy ennél a srácnál különleges vagy, de amikor kiderült, hogy csak egy a sok közül, egyből be akarod mártani.
Alapból nem kellett volna belemenned ebbe az undorító játékba, de ha már benne vagy, hagyd rájuk az ügy megoldását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!