Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszeretnetek a szeretotokbe elmondanatok neki?
Pasik ti dobnatok a csajt ilyen esetben?
23/L
Előző, szerintem a szerető alatt azt érti amolyan szexkapcsolatban van valakivel, amolyan haveri viszony, szexxel spékelve.
Jelenleg én is ilyen viszonyban vagyok egy nővel, nem tudom, hogy dobnám-e, elgondolkodnék, mivel én nem vagyok szerelmes és de ő igen, akkor a végén neki lenne nagyobb szenvedés ha folytatnánk szerintem. Szerintem ezt meg kell beszélnetek, de mivel te beleszerettél így is-úgy is te fogsz jobban sérülni, hacsak nem szeretett ő is beléd.
27F
ez sok dologtól függ te is tudod kérdező.
ha hiszteroid,vagy hajlamosabb a dühkitörésekre az adott lány,akkor nem keresném többet a vallomás után,mert az ilyen személyiségeknél csak egy lépés a zsarolás és a bosszúvágy a károkozás kísérlete egy adott pillanatban.
most abból az esetből indultam ki,hogy családos ember a szeretőd feleséggel,gyerekkel.
Rossz oldalon vagy kedves kérdező.
Ha én pasiként szeretőt tartanék, akkor azért tenném, hogy legyen változatosság.
De egyébként alapvető különbség a férfi és a nő között, hogy a szex nem okoz lelki közeledést, vagyis, ha szexel veled, nem hiszem hogy beléd szeret.
Inkább egy tanács:
Felejtsd el, és ne is mutasd ki, mert körberöhög, és maximum még szex se lesz. Nálunk a szerető csak egy fizikai örömszerzés. Nincs lelki alapja. Nem is lehet.
Bocs, de mi a kérdés ?
Van egy pasi, van egy szeretője, egy csaj.
Csak szex v. több, mindegy. Legyen a neve "SZ".
"SZ"- be belezúgott egy harmadik személy, nevezzük "3"-nak.
Mit kellene elmondani ?
Te 23/L, te vagy "3", és nem tudod, hogy szerelmet valljál-e "SZ"-nek ? Főleg, nehezíti a vallomást, hogy "SZ" is lány ?
Vagy "SZ" nem veszi észre, hogy valaki beleszeretett, de pasi meg ksizúrta a dolgot, csak nem tudja, megmondja-e ?
És miért kellene rögtön dobni ?
Mindenki érti, csak én nem ?
Gépelési hibák nélkül és kicsit átgondolva :
Van egy pasi, van egy szeretője, egy csaj.
Csak szex v. több, mindegy. Legyen a neve "SZ".
"SZ"- be belezúgott egy harmadik személy, nevezzük "3"-nak.
"SZ" nem veszi észre, hogy valaki beleszeretett, de a pasija meg kiszúrta a dolgot, csak nem tudja, hogy szóljon-e ?
De miért 23/L a kérdező ?
És miért kellene rögtön dobni ? Hiszen nem lehet tudni, hogy "SZ" viszonozná-e. Addig minek dobni ?
Vagy a pasi biztos abban, hogy az a szerelem beteljesedne, és ő vesztes maradna ? Azzal, hogy gyorsan szakít elejét akarja venni és emelt fővel távozna ?
Mindenki érti, csak én nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!