Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok az exetek új barátnőjének?
Több mint egy éve az előző barátom otthagyott egy másik lány miatt. Nagyon megszenvedtem, főleg, hogy tudott a másik lány is rólam, de mit sem érdekelte.. Aztán most a napokban rámírt az exem, nagyon rég nem beszéltünk. Még mindig együtt van azzal a lánnyal, egy éve. Elég fura dolgokat írt, mint pl. milyen jó volt velem szexelni a kocsiban, milyen jó volt, mikor egy ballonkabátban átmentem hozzá és csak fehérnemű volt a kabát alatt és hogy olyan dolgok ezek, amelyeknek benne kell lennie egy kapcsolatban.. Ki tudja, lehet összehoz minket még az élet és hogy miért jöttem össze a párommal. (Mert hogy azóta nekem is van új kapcsolatom.) Természetesen nem viszonoztam a nagy bókokat, mivel soha nem mennék már vissza hozzá és nagyon szeretem az új barátomat. Ám megfordult a fejemben, hogy elmondom a barátnőjének, miket írt nekem, hogy legyen annak a lánynak is olyan rossz érzés, mint nekem anno..Főleg, hogy pár hete letöröltetett a volt barátom ismerősei közül, hogy nehogy véletlen beszéljünk, úgyhogy biztos kiakadna. Nem tudom hallgassak vagy ne... Természetesen az egész beszélgetést megmutattam a barátomnak, tud az egészről.
22/L
Ha pár hete letöröltetett, akkor ő is érzi, hogy baj van.
Ha én a helyedben lennék.....hááát, nagy a kísértés....
Nem egyértelműen a lány bosszantása miatt ...
.
.
.
Végül arra jutottam, hogy visszaírnék az ex-emnek, hogy beszélje meg a lánnyal, hogy több izgalmas huncutság kellene! Ne féljen szóba hozni!
És, többet ne írogasson.
Ha pár hete letöröltetett, akkor ő is érzi, hogy baj van.
Ha én a helyedben lennék.....hááát,
jó nagy a kísértés....hogy szóljak neki.....
Nem egyértelműen a lány bosszantása miatt ...
.
.
Végül arra jutottam, hogy visszaírnék az ex-emnek, hogy beszélje meg a lánnyal, hogy több izgalmas huncutság kellene!
Ne féljen szóba hozni!
Ha nem teszi meg, csak nőni fog a távolság kettőjük között.
És, többet ne írogasson.
Ha mégis írogatna ilyesmiket továbbra is, akkor az egészet megmutatnám a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!