Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak, ha a bemutatás után nagyon nem szimpatikus a szüleiteknek?
Figyelt kérdés
tegyük fel, nem sejti. elmondanátok őszintén vagy ködösítenétek vagy inkább azt hazudnátok, hogy nagyon kedvelték őt?2014. dec. 21. 11:29
1/7 anonim válasza:
Úgyt tartják hogy az első benyomás fontos.Véleményem szerint mindenen lehet javítani.Ködösíteni nem érdemes mert előbb vagy utóbb kiderül.HA rákérdez mondd el neki de ha nem akkor ne hozd szóba.
2/7 anonim válasza:
Nem mondanám el, mert rosszul érezné magát és nem szeretne hozzám többet jönni, max ritkán. Majd megbékélnek vele a szülők, ha normális, csak ők még nem ismerik.
3/7 anonim válasza:
Ha lány az illető,akkor nyugi nem kell mondani.... Érzi magától is ;)
4/7 anonim válasza:
Én elmondanám, de megnyugtatnám, hogy ettől én még szeretem és ez nem fog kihatni a mi kapcsolatunkra :)
5/7 anonim válasza:
Érzi nyugi. Akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat, ha majd nem állsz ki mellette.
6/7 anonim válasza:
El, de nem probléma, hiszen nem a szüleim járnának vele vagy vennék el őt, hanem én.
7/7 anonim válasza:
El. De azért mert az csak az első benyomás (igaz fontos satöbbi), de hanem mondanám e,l akkor nem tudná mire kéne figyelni.
Mondjuk nálunk ez kölcsönös, mert ő is elmondja az ilyet.
Öszínteség.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!