Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha nem fekszek le vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem fekszek le vele 3hónap után?

Figyelt kérdés
a barátommal már 11hónapja együtt vagyunk és még nem feküdtem le vele..ő már szeretné és a barátai is mindig ezzel húzzák hogy neméri meg neki velem maradni meg hogy ennyi idő alatt már több csajjal is lefeküdt volna meg minden..én félek ettől az egésztől mert még szűz vagyok..tudom hogy nagyon szeret és vigyázna rám de mégis félek..
2010. febr. 4. 18:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

11hónapja vagyunk együtt nem 3..és én 16 éves vagyok ő 19 szóval már elég tapasztalt meg minden..

és tudom h nagyon szeret és vár rám meg minden mert mondta is hogy neki én sokkal jobban megérem mint a többi akit simán megtudna húzni csak ez zavart hogy a barátai ezzel piszkálják..akkor ugye nembaj h én még nem sürgetem ezt a dolgot?: )

2010. febr. 4. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, akkor tedd meg ha kész leszel rá. Ha a srác tényleg ennyire szeret akkor nem fogja érdekelni h a haverjai mit mondanak:).
2010. febr. 4. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha 11hónapja vár rád, akkor tuti szeret ne aggódj:)A haverjai meg gondoljanak amit akarnak
2010. febr. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!