Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3hónap után, vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vehetnék a páromnak 3 hónap után? valami kreatívra és nem olyan drágára gondoltam aminek esetlen örülne is egy 18éves fiu :)
2011. jún. 30. 12:31
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
vegyél neki sört
2011. jún. 30. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkor matricáztass neki egy pólót vagy bögrét saját képeddel/képetekkel. :)
2011. jún. 30. 12:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben ez csak alapbol nincs egy közösképünk és ami aztilleti nem is nagyon van oda a közösképért és énsem.. Lehet nyomtatok polot de majd inkább valami figurát amit ő is szeret, vagy sőrt. :))
2011. jún. 30. 12:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3hónapra minek? akkor már inkább a félévre, bár ha mindenképp ajándékozni akarsz, akk inkább vmi romantikus vacsit csinálj, szexi rucko, aztán egy vad éjszaka..jah igen, kérdés mennyire haladtatok el a szexben ennyi idő után..bár ez az ajándékvevés 3honapra sztem hülyeség de persze nem beleszólni akarok,csak akkor ezt beszéld meg vele is, ne csak te ajándékozz aztán ő meg néz mint a moziba:)
2011. jún. 30. 13:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy születésnapról van szó. :) Most lesz 18 éves.
2011. jún. 30. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:

jaaa, ugy persze más.

hát nemtudom, vehetnél neki mondjuk fülbevalót vagy olyan kaucsukos ezüst karkötőt, ha ékszeres a fiú, ha nem az akkor felejtős a dolog:)

amugy valami müszaki cuccot esetleg ha érdekli olyasmi, vagy vmi pólót, csokit, italt......nemtudok jobbat igy hirtelen:)

előző voltam

2011. jún. 30. 14:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nyomtatnék valami gitáros polót mert imád gitározni és zenél :) és talán annak örülne, és nem a polc alján porosodna:) Ez vajon jó?
2011. jún. 30. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
persze, jó is hogy személyesebb az ajándékod mint egy sablonos csoki-ital-parfüm ajándék, a barátod is biztos dijazni fogja, hogy foglalkoztál a dologgal és megakartad lepni valami különlegessel:):) szerintem szuper ötlet :)
2011. jún. 30. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi a párommal mindig olyan ajándékot adunk egymásnak, amit úgy "csináltunk". Szóval hand-made.
2011. júl. 4. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Túrós buktát:) azt mindenki szereti :D
2011. júl. 4. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!