Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem fekszek le vele 3hónap után?
Figyelt kérdés
a barátommal már 11hónapja együtt vagyunk és még nem feküdtem le vele..ő már szeretné és a barátai is mindig ezzel húzzák hogy neméri meg neki velem maradni meg hogy ennyi idő alatt már több csajjal is lefeküdt volna meg minden..én félek ettől az egésztől mert még szűz vagyok..tudom hogy nagyon szeret és vigyázna rám de mégis félek..2010. febr. 4. 18:55
1/13 anonim válasza:
most akkor 3 hónap v 11 hónap? amúgy meg nem gáz, az a gáz, hogy ezt a haverjaival megtárgyalja.
2/13 anonim válasza:
Te érzed, hogy mikor állsz készen. Ha le akarsz vele feküdni, ne azért csináld, mert a pasid haverjai ezzel "cikizik" őt. Ha úgy érzed hogy itt az idő, akkor megteszed és kész. Ez lehet egy éve múlva vagy akármikor. De lehet túl fiatal vagy, és azért nem érzed magad késznek rá.
3/13 anonim válasza:
ha télleg 11 hónap, azmár sztem gáz. és vmilyen szinten érthető h már kezd egy kcisit nyugtalankodni a gyerek.
4/13 anonim válasza:
hany eves volt?:D
1ismerosom `1 honap utan lefekudt a baratjaval:)
5/13 anonim válasza:
Most 3 vagy 11 hónap? Attól is függ, hogy hány évesek vagytok, de a 3 hónap egyáltalán nem gáz, sőt...
6/13 anonim válasza:
bocsi elozo vagyok..
hany eves vagy*?
7/13 anonim válasza:
Hidd el, nem gáz. Én is ugyanebben a helyzetben voltam, a haverjai folyton piszkálták, de nem érdekelte, mert szeretett és én fontosabb voltam neki. Szóval ha igazán szeret, akkor tud rád várni. Én sem bántam meg egyáltalán hogy ilyen sokáig elhúzódott... Azóta meg csak egyre jobb és jobb lesz mindig, pedig ez már több, mint 1 éve volt :)
8/13 anonim válasza:
Baz meg azért jár veled, mert szeret, nem?
Vagy inkább azért meg meg akar kefélni?
Szerintem inkább az utóbbi.
Igen is nem kötelező nemi életet élni, ha valaki nem akarja.
a fasziknak az a célja egy nőnél, hogy megdughassák?
Akkor arra ott a
-marok marcsi
-gumi néni
-ló
disznó segge
-köcsög pasi segge
...stb.
Tehát sok mindent "meg lehet dugni"
9/13 anonim válasza:
Addig is, amíg gondolkozol, hogy akarod-e!
10/13 anonim válasza:
Ha 13-14-15-16 éves vagy, akkor meg nem tudom mit vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!