Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, tehetős férfiak tényleg csak a plázacicákat szeretik?
Ez, csak akkor igaz, ha pasi tehetős, de hülye...
A bátyám a Playboynál marketing igazgató. 27 éves, de már nagy sikereket ért el a szakmájában, és haza viszonylatban nagyon jól keres. Rengeteg csinos lányt megismert, hiszen az újság összes nyilvános rendezvényeit ő szervezi. Ettől függetlenül kivétel nélkül teljesen egyszerű, de nagyon okos barátnői voltak. Azt mondta az ő pozíciójában nem engedheti meg magának, hogy egy buta, ostoba nővel jöjjön össze, mert az őt is minősíti.
kedves kerdezo,nem mondom hogy jokepu sracc vagyok,mert nem vagyok az,penzem sincsen,de nekem volt dolgom nem egy plazaval,tancosnokkel,a baratjaim felfigyeltek hogy hogyan csinalom az egesszet,egy kis flort,egy kis humor,stb...
hidd el nekem hogy egyikkel sem ereztem olyan jol magam mint egy atlagos novel,volt tobb kapcsolatom,21`vagyok es mar nagyon sok baratnom volt,de nem is ez a lenyeg,a legtobb sracc ezzel dicsekszik,plaza cicak,penz,hany baratnoje volt,pffff jot rohogok rajtuk,en azt neveznem igazi ferfinak akinek van egy normalis csaja aki tud viselkedni,aki nem kenyes es nyavajog mindenert,es aki nem sok baratnovel jarkalt,aki megtudja tartani a not maganak,csajozni nagyon konnyu,de meg kell tudd tartani is magadnak,es kellenek meglepetesek,valamivel mindig fel kell dobni a kapcsolatot hogy ne legyen unalmas vagy megszokott,ha veszekedesrol lenne szo mindig talaljon ra egy humoros megjegyzest amin a lany elrohogi magat,es attol kezdve mar vege a veszekedesnek,szoval nem egyszeru,es a legtobb ferfi elkurja az egesszet,legyen egy normalis nod es a plazakat hadd hogy elvezzek az eletuket mert mellettuk ugysem lennel boldog.
elnezest a helyesirasert
Miket olvasok itt bameg kiborultam!!!! A férfinak régen az volt a dolga, hogy menjen és dolgozzon és eltartsa a nőt! A nő meg otthon vigyázott a gyerekekre vezette a háztartást, már a nők is dolgoznak és egy ki..szott kávéra nem bírod meghívni mert mivan ha nem fekszik le veled?? nem undorító ez egy kicsit?? Nem sport autót kell venni hanem egy szál virágot! A műkörömre majd költök én ne aggódj! engem is tipikus plázacicának néznek, szőke vagyok sportos a testalkatom szeretem a magassarkút és a kihívó ruhákat. DE eltartom magam teljesen átlagos párom van, nem kigyúrt nem lógnak aranyláncok a nyakába, ebből adódóan nem is gazdag mégis szeretem, mert normális velem! Nem kell a külsőről ítélni!! majd ha váltasz egy két szót egy "pénzéhesnek" tűnő lánnyal és tényleg az akkor rendben van de ne általánosíts mert akkor nem vagy jobb mint ŐK!
Ez a szerény véleményem lehet offolni!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!