Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, tehetős férfiak tényleg csak a
plázacicákat szeretik?
...hmm...ha jól sejtem, szeretnél szerezni egy jóképű, tehetős férfit!!! egy simán jóképű már nem is elég??...pénzéhséget érzek...
2010. febr. 4. 17:13
bizony a kérdés írója rib, ahogy a csajok 90%a. Röhej!
2010. febr. 4. 20:08
13/23 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nekem ilyen férfi kellene? Mert kérdeztem valamit? Csupán egy kérdés volt, de válaszolni nem tudtok rá! És ahogy írtam, nem volt még ilyen pasival dolgom, mert talán nem is keresek ilyeneket nem?? Gondolkozzatok már!
Ha valaki mer kérdezni ,arra mindenki ráugrik ,jaj nehogy már, nem lehet találni pasit há dehogy nem ,te egy b vagy mert neked nincs.Arra például senki nem gondol ,hogy egy nő ha egy kicsikét is igényesebb semmi esélye ,hogy egy normál pasival találkozzon.Mert mi megy most a mobiltelefon ,kocsi ,pénz,és hol ebben a kapcsolat lényege a szerelem....
2010. febr. 5. 17:04
17:13, 20:08
Mi az h pénzéhség, meg a nők 90%-a?
Tudjátok ez mit jelent?
1. gazdag pasik vagytok és volt 2 pláza akikkel így jártatok (mert egy sima átlagos csinos lány nem jó, mert a nővel kell csillogni)
2. csórók vagytok és a kutyának sem kelletek, és arra fogjátok, mert nincs lóvé...hát higyjétek el, ilyen általánosítással ey normális nőnek sem fogtok kelleni!
2010. febr. 5. 18:07
sajnos én általánosítok és bárhogy is nézem a dolgot, a nőkre így is úgy is költeni kell. Az is benne van a dologban, hogy költök, elhívom étterembe stb és nem biztos, hogy lesz belőle valami. Akkor már jobban járok egy útszéli prostival. Hát nem? Ő legalább csak 1 ezres és azonnal rátér a lényegre. Azért a betegségekre gondolva nem hiszem, hogy bármimet is egy prostiba dugnám. Habár az fhm és ckm is 1 ezres, szóval ugyanott kötök ki.
A magazinokban lévő nők mindig mosolyognak és nem panaszkodnak. Szóval marad a recsi!
2010. febr. 5. 19:26
Ne is költsd a pénzed átlagos nőkre jobb a prosti.Nahát,hogy mik vannak....
2010. febr. 5. 20:12
18/23 A kérdező kommentje:
Mióta van pénz, azóta költeni is kell! Mindíg is költöttek a férfiak a nőkre, hisz voltak azok az idők mikor a nők nem dolgoztak ugyebár... Akkor mit csináltál volna? Inkább recskázol meg elmész papnak? Az hogy egy nőt meghívsz egy teára még semmi köze a pénzéhségnek!! Nem csak a nőkkel van itt a probléma, hanem a férfiakkal is ugyanannyi, hiszen ha értelmes, csinos lányokkal is észrevennének akkor lehet nem lenne ez a vélemyény, hogy minden nő pénzéhes kúrva! Állszentek meg ne legyetek mert mindenhez kell pénz!!
Tökéletesen egyetértek az előttem levő hozzászólóval.Egy kávét fizetni jóérzés kérdése és nem pénz.Aki ennyit sajnál az tényleg csak a prostit érdemli.
2010. febr. 8. 17:30
20/23 anonim válasza:
Szerintem én nem vagyok jóképű, tehetős meg pláne nem, de még pénzért se kéne nekem plázacica.
2010. márc. 20. 22:01
Kapcsolódó kérdések: