Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet egy ilyen lányt kezelni?

Figyelt kérdés
Elbújik előlem, a problémák elől. Egyszerűen "elérhetetlenné" válik. Szeret, de inkább akkor hagyja az egész kapcsolatot elrohadni, mert nem akar ilyen dolgokról beszélni, nem akar tenni azért, hogy a problémák megoldódjanak, mert ez Neki "sok". Meg mert Neki ehhez nincs kedve. Inkább majd lesz, ami lesz, lesz*rva az egészet. Hogy kezeljem? Hogy közeledjek hozzá? Ha kedves vagyok, akkor nincs hatással rá. Ha csak úgy semlegesen, a hibákat nem említem, akkor se hozza fel a dolgokat. Ha kicsit nyomulok ezügyben, agresszívabb vagyok, akkor veszekedés lesz a vége. Szeretem, nem akarom elveszíteni, de nem hiszem el, hogy nem lehet ezt megoldani. Minek kell menekülni?
2010. febr. 4. 13:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De "bezárkózott" előttem. Régen olyan nyílt volt, vidám, és huncut. És már egy ideje bezárkózott.
2010. febr. 4. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Húú... hát ez nem könnyű. Volt egy barátom (kapcsolatom), akivel tulajdonképpen ugyanez volt a probléma. Semmit sem lehetett megbeszélni, mert sosem értett meg és nem is akarta az én szemszögemből látni a dolgokat. Nálunk még az is probléma volt, hogy esetenként hazaküldött, amikor nála voltam hétvégén (vasárnap) ilyen-olyan ürüggyel. Hol tanulnia kellett, hol a rokona jött, hol pedig valami dolga volt a gépén. Ez elég gáz egy kapcsolatban szerintem. A vége az lett, hogy szakítottunk. Ezek amúgy csak 1-2 hónap után jelentkeztek... 5 hónap után szakítottam vele.

Nem éreztem azt, hogy a barátnője ként tekint rám, azt meg főleg nem, hogy annak megfelelően kezel.

2010. febr. 4. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnos az én párom is ilyen...nem akarlak elkeseríteni, de a helyzet nem fog változni, maximum rosszabb lehet. Én több, mint egy éve várom, hogy "javuljon" a dolgokhoz való hozzáállása, de semmi eredmény. Mostmár a szakítást fontolgatom...
2010. febr. 4. 16:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor mi történt vele? Mióta ilyen? Erre gondolj vissza, ha ez meg van akkor jöhet a szobakulcs :P, csak érezze, hogy megbízhat benned.
2010. febr. 4. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok (az előző)! :)

Szerintem ne kínozd magad feleslegesen, mert az írásodból azt lehet kivenni, hogy eléggé egyoldalú a dolog.

És ne feledd: minél tovább halogatod a rossz dolgokat, azok annál rosszabbak lesznek!

Sok sikert!

2010. febr. 4. 17:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy már tényleg nem érez irántad barátságnál többet, és kényelmesebb ez a fokozatos elhidegülés, mint egy nagy szakítójelenet.
2010. febr. 4. 17:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja, olyanokat mond, hogy "az ő bizalmát csak egyszer lehet eljátszani".
2010. febr. 4. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Ő fog szakítani, ha te nem előbb. Örökké nem lesztek együtt, az fix. Minek húzni, mikor mással sokkal jobb lehet, ez már egyértelműen szar.

Ha meg szerinte eljátszottad a bizalmát, akkor mondja meg, hogy mivel!

2010. febr. 5. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnállak kedves kérdező!!! Nekem ezt sikerült megoldanom a barátommal mert nálunk ő volt ilyen dinka! De nekem össze jött! Kicsit hangosabban szóltam meg mondtam neki akk legyen vége! És rögtön leült mellém h beszéljük meg! Azóta minden rendben van... eddig :)
2010. ápr. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!