Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet egy ilyen lányt kezelni?
Figyelt kérdés
Elbújik előlem, a problémák elől. Egyszerűen "elérhetetlenné" válik. Szeret, de inkább akkor hagyja az egész kapcsolatot elrohadni, mert nem akar ilyen dolgokról beszélni, nem akar tenni azért, hogy a problémák megoldódjanak, mert ez Neki "sok". Meg mert Neki ehhez nincs kedve. Inkább majd lesz, ami lesz, lesz*rva az egészet. Hogy kezeljem? Hogy közeledjek hozzá? Ha kedves vagyok, akkor nincs hatással rá. Ha csak úgy semlegesen, a hibákat nem említem, akkor se hozza fel a dolgokat. Ha kicsit nyomulok ezügyben, agresszívabb vagyok, akkor veszekedés lesz a vége. Szeretem, nem akarom elveszíteni, de nem hiszem el, hogy nem lehet ezt megoldani. Minek kell menekülni?
De "bezárkózott" előttem. Régen olyan nyílt volt, vidám, és huncut. És már egy ideje bezárkózott.
2010. febr. 4. 16:01
12/19 anonim válasza:
Húú... hát ez nem könnyű. Volt egy barátom (kapcsolatom), akivel tulajdonképpen ugyanez volt a probléma. Semmit sem lehetett megbeszélni, mert sosem értett meg és nem is akarta az én szemszögemből látni a dolgokat. Nálunk még az is probléma volt, hogy esetenként hazaküldött, amikor nála voltam hétvégén (vasárnap) ilyen-olyan ürüggyel. Hol tanulnia kellett, hol a rokona jött, hol pedig valami dolga volt a gépén. Ez elég gáz egy kapcsolatban szerintem. A vége az lett, hogy szakítottunk. Ezek amúgy csak 1-2 hónap után jelentkeztek... 5 hónap után szakítottam vele.
Nem éreztem azt, hogy a barátnője ként tekint rám, azt meg főleg nem, hogy annak megfelelően kezel.
2010. febr. 4. 16:34
13/19 anonim válasza:
Sajnos az én párom is ilyen...nem akarlak elkeseríteni, de a helyzet nem fog változni, maximum rosszabb lehet. Én több, mint egy éve várom, hogy "javuljon" a dolgokhoz való hozzáállása, de semmi eredmény. Mostmár a szakítást fontolgatom...
2010. febr. 4. 16:59
14/19 anonim válasza:
Akkor mi történt vele? Mióta ilyen? Erre gondolj vissza, ha ez meg van akkor jöhet a szobakulcs :P, csak érezze, hogy megbízhat benned.
2010. febr. 4. 17:01
15/19 anonim válasza:
Megint én vagyok (az előző)! :)
Szerintem ne kínozd magad feleslegesen, mert az írásodból azt lehet kivenni, hogy eléggé egyoldalú a dolog.
És ne feledd: minél tovább halogatod a rossz dolgokat, azok annál rosszabbak lesznek!
Sok sikert!
2010. febr. 4. 17:01
16/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy már tényleg nem érez irántad barátságnál többet, és kényelmesebb ez a fokozatos elhidegülés, mint egy nagy szakítójelenet.
2010. febr. 4. 17:07
17/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja, olyanokat mond, hogy "az ő bizalmát csak egyszer lehet eljátszani".
2010. febr. 4. 17:21
18/19 anonim válasza:
Ő fog szakítani, ha te nem előbb. Örökké nem lesztek együtt, az fix. Minek húzni, mikor mással sokkal jobb lehet, ez már egyértelműen szar.
Ha meg szerinte eljátszottad a bizalmát, akkor mondja meg, hogy mivel!
2010. febr. 5. 14:59
19/19 anonim válasza:
Sajnállak kedves kérdező!!! Nekem ezt sikerült megoldanom a barátommal mert nálunk ő volt ilyen dinka! De nekem össze jött! Kicsit hangosabban szóltam meg mondtam neki akk legyen vége! És rögtön leült mellém h beszéljük meg! Azóta minden rendben van... eddig :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!