Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet egy ilyen lányt kezelni?
Én ilyen esetben, összevesztem barátnőmmel.
Mindenféleképpen úgy éreztem, a problémákra nem megoldás a futás. Halmozódik halmozódik, és meglesz a következménye.
A veszekedésnek 1 heti nembeszélés lett a vége, a részéről. Később belátta, hogy ez így nem helyes, és leültünk beszélgetni.
Ha így döntesz, inkább megpróbálod ezzel a módszerrel rávenni arra, hogy gondolja át a dolgokat, mindenféleképpen adj neki időt a gondolkodásra.
Esetleg 1 hét elteltével írhatsz neki egy kedves sms-t, vagy valamivel lepd meg, és várd mit lép.
Olyan jellegűek a problémák, hogy
A. néha úgy érzem, hogy inkább csak haverjának tekint
B. néha egyszerűen bunkó. ezt nem tudom másként megfogalmazni, primitíven viselkedik
C. cseszeget, bánt, nem igazán érdekli, hogy én mit érzek, csak hagy legyen neki jó (én sosem szoktam panaszkodni neki, ő meg mindig panaszkodik)
D. nem nagyon lehet vele beszélgetni, úgy értem, csak hülyülni lehet
E. ha kedveskedni akarok neki, bókolni, meg ilyesmi, mintha zavarban lenne...
És mikor kérdezem ezekre a választ, akkor általában terel, vagy épp elbújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!