Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet egy ilyen lányt kezelni?

Figyelt kérdés
Elbújik előlem, a problémák elől. Egyszerűen "elérhetetlenné" válik. Szeret, de inkább akkor hagyja az egész kapcsolatot elrohadni, mert nem akar ilyen dolgokról beszélni, nem akar tenni azért, hogy a problémák megoldódjanak, mert ez Neki "sok". Meg mert Neki ehhez nincs kedve. Inkább majd lesz, ami lesz, lesz*rva az egészet. Hogy kezeljem? Hogy közeledjek hozzá? Ha kedves vagyok, akkor nincs hatással rá. Ha csak úgy semlegesen, a hibákat nem említem, akkor se hozza fel a dolgokat. Ha kicsit nyomulok ezügyben, agresszívabb vagyok, akkor veszekedés lesz a vége. Szeretem, nem akarom elveszíteni, de nem hiszem el, hogy nem lehet ezt megoldani. Minek kell menekülni?
2010. febr. 4. 13:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én ilyen esetben, összevesztem barátnőmmel.

Mindenféleképpen úgy éreztem, a problémákra nem megoldás a futás. Halmozódik halmozódik, és meglesz a következménye.

A veszekedésnek 1 heti nembeszélés lett a vége, a részéről. Később belátta, hogy ez így nem helyes, és leültünk beszélgetni.

Ha így döntesz, inkább megpróbálod ezzel a módszerrel rávenni arra, hogy gondolja át a dolgokat, mindenféleképpen adj neki időt a gondolkodásra.

Esetleg 1 hét elteltével írhatsz neki egy kedves sms-t, vagy valamivel lepd meg, és várd mit lép.

2010. febr. 4. 14:05
 2/19 anonim ***** válasza:
milyen jellegűek ezek a problémák?
2010. febr. 4. 14:09
 3/19 anonim ***** válasza:
Én lány vok és én is ilyen helyzetben vagyok a barátommal:S:S És én sem tudom mit tegyek:(
2010. febr. 4. 14:09
 4/19 A kérdező kommentje:

Olyan jellegűek a problémák, hogy

A. néha úgy érzem, hogy inkább csak haverjának tekint

B. néha egyszerűen bunkó. ezt nem tudom másként megfogalmazni, primitíven viselkedik

C. cseszeget, bánt, nem igazán érdekli, hogy én mit érzek, csak hagy legyen neki jó (én sosem szoktam panaszkodni neki, ő meg mindig panaszkodik)

D. nem nagyon lehet vele beszélgetni, úgy értem, csak hülyülni lehet

E. ha kedveskedni akarok neki, bókolni, meg ilyesmi, mintha zavarban lenne...

És mikor kérdezem ezekre a választ, akkor általában terel, vagy épp elbújik.

2010. febr. 4. 14:15
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Hát öcsém, az ilyen lányt nem kezelni kell, hanem elhagyni. Már ha téged zavar, hogy csak a haverja vagy. Ha nem, hát nem, szokd meg.
2010. febr. 4. 14:43
 6/19 A kérdező kommentje:
De látod, ez a gond, hogy ezt nem akarom. Meg akarom oldani valahogy, hogy ne kelljen elhagynom.
2010. febr. 4. 14:49
 7/19 anonim válasza:
Pont iyen az én párom csak fiúban meg még iszik is.
2010. febr. 4. 14:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Nagyon zárkózott, valszeg önmagával szemben sem képes őszinte lenni. Sok lelkizés talán segítene. Csak érezze, hogy szereted és egy idő után jobb lesz. Nem tudok nagyon mit mondani, beszélgessetek őszintén. Mondd el neki, hogy mit érzel.
2010. febr. 4. 15:05
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát ezaz!! Ezt próbálom, de elmenekül... Csak nem szoríthatom a falhoz, vagy zárhatom kulcsra a szobaajtót, hogy "na most pedig beszélgetünk!". :D
2010. febr. 4. 15:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha nincs más megoldás? :D Egyébként tényleg az lehet a gond, hogy nagyon zárkózott és evvel a bunkó stílussal, ahogy Te írtad, evvel akarja leplezni az érzéseit. Én azt érzem, hogy nehezen mutatja ki az érzelmeit, vagy nem is akarja. Vannak ilyen emberek, akiknek nehéz megnyílni.
2010. febr. 4. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!