Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bosszút állni egy családos férfin?
Figyelt kérdés
Kihasznált,megalázott és eldobott mint egy rongyot. Csak szeretném ha visszaadhatnám ezt neki valahogy.:( Tönkrette a lelkemet. Kérem az írjon,akinek konkrét ötlete van! Köszönöm!
Családos férfitől mit vártál? Ez Számodra legyen tanulság. Nézd a felesége, gyermekei szemszögéből is ezt. Ők is joggal akarhatnának bosszút állni Rajtad.
Családos férfivel nem szabad kezdeni, bárhogy panaszkodik, bármit igér. Sajos nem kevés hasonlóan járt hölgy van. Ebben mindenki szenvedő fél. És legyünk őszinték, a háromszögben Te voltál a betolakodó.
2010. febr. 6. 22:48
62/71 anonim válasza:
Ha ő lenne életed szerelme, nem akarnád bántani. Sőt, még a feleségét is tiszteletben tartanád.
2010. febr. 6. 23:14
63/71 anonim válasza:
Én ugyanabben a cipőben járok,de sokat gondolkoztam a dolgon és megszerettem a családját is.Én is 21 vagyok.Annyira megkedveltem a feleségét meg a gyerekeit is,hogy nincs szivem tovább folytatni és megmondtam neki,hogy vége...maradjunk barátok.Egy családot nem tehetek tönkre,bármennyire is szeretem...ez van.Tanultam a dologból az biztos,de bosszút állni soha nem akartam és nem is fogok.Az lenne a legnagyobb butaság.
2010. febr. 6. 23:20
64/71 anonim válasza:
Sokat járt az eszemben,hogy ha nekem is lenne családom és megcsalna a férjem,hogy akkor mit csinálnék.Max.arra gondolnák,hogy ezt most szépen visszakaptam az élettől,amiért ilyen piszok voltam én is.előző voltam
2010. febr. 6. 23:23
65/71 anonim válasza:
Tudod hány család megy tönkre a szeretők miatt??
így jártál
megérdemled
by
2010. febr. 6. 23:41
66/71 anonim válasza:
Tudod,miert nem foglalkoznak ezek az "erett"ferfiak komolyan a 20-on eves lanykakkal?Mert meg gyerekek!Ha belegondolsz ez a ferfi is lehetne az apad siman!!!Neki masra nem kellettel csak egy kis verpezsditesre!De kozben rajott hogy mit is veszithet igazan ha kitudodik a dolog es meg idejeben visszalepett.Nos,a legtobb "erett"ferfi ezt csinalja,foleg ha mar csalados!Igen,ez neked tanulopenz volt!!!Maradj a te korosztalyodnal,ott meg keves a csalados ferfi es kevesebb megrazkodtatassal jar!Ne akarj bosszut,eleg idegesseget es felelmet kapott mar az a ferfi toled(hiszen barmikor kitudodhatott volna a dolog)Lepj tovabb es ennyi!Boldog uj eletet!
2010. febr. 7. 05:27
67/71 A kérdező kommentje:
gondolkodtam és igazatok van.Most már jobban vagyok.Köszönöm!!!
2010. febr. 10. 11:24
68/71 anonim válasza:
Szia,eltelt 8 ev.
Mi tortent veled azota ,kerdezo.
Lemondtal a bosszurol?A pasi a nejevel maradt? Neked van valakid,aki nem nos?;)
2018. máj. 22. 14:06
69/71 A kérdező kommentje:
Szia,minden ok :) Hagytam a fenébe, azóta már életem szerelme is megvan :))
2018. máj. 23. 23:39
70/71 anonim válasza:
Na látod...
A pasit meg majd megbünteti a sors, hogy a feleségét majdnem megcsalta veled...mert ugye nem feküdtetek le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!