Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bosszút állni egy családos férfin?
Kihasznált,megalázott és eldobott mint egy rongyot. Csak szeretném ha visszaadhatnám ezt neki valahogy.:( Tönkrette a lelkemet. Kérem az írjon,akinek konkrét ötlete van! Köszönöm!
Egy elkeseredett huszonéves lány
Úgy érzed, kihasznált és megalázott? Miért hagytad? Sajna ez a te baromságod volt, nem lett volna kötelező eltűrni, csak magadat okolhatod.
Te szeretted őt? Kétlem, mert a szeretet úgy fogadja el a másikat, ahogy van, akár még hűtlennek és szemétnek is. A szeretet nem akar pl. bosszút állni.
Akkor meg kvittek vagytok.
megérdemelted! ha ilyen kapcsolatokba mászol bele, remélem még többen "cserben hagynak". nézz magadba!
- ha nem kamu, akkor ez a válaszom.
de szerintem kamu.....
off: annyit hozzáfűznék, hogy nem derül ki a kérdésből, hogy ő mászott-e bele a férfi életébe. vagy esetleg nem is tudta, hogy házas, mert már az elejétől kezdve hazudott neki a pasi.
ne ítéljünk már el embereket alaptalanul!
Akkor én is qurva vagyok, igaz?
A férjem még nős volt mikor megismerkedtünk.
Exneje megcsalta, megalázta amikor csak lehetett.
Addig amig nem költözött el nagyrészt beszélgetéssel töltöttük el azt a pár lopott percet.
Aztán egyszercsak betelt a pohár, rájött, hogy megint csalja az asszony és elköltözött otthonról.
Elköltözött a felesége és az akkor 3 éves fia mellől.
Félig-meddig hozzám.
Azóta elváltak, sőt tavaly összeházasodtunk.
Az exnej meg rádöbbent mit veszített...
És lehet sajnálni az exnejet, meg mondani, hogy biztos volt rá oka...persze arra is volt, hogy a karján a gyerekkel rugdossa a férjét. Igaz?
Nem mentem fel teljesen a kérdezőt, de NEM MINDENKI QURVA, AKI NŐS PASIVAL AKAD ÖSSZE.
Érdekes, az "anyatigrisek" rendszeresen elfelejtik, hogy egy férfit nemcsak megszerezni, de megtartani is "feladat".
És nyugodtan lepontozhattok, mert nem a %-ok a lényeg, hanem, hogy segítsünk egymáson.
Aki meg r.bancozni és qurvázni jár ide, úgy, hogy a részleteket nem ismeri, annak amúgy sem érdekel a véleménye. Csak sajnálni tudom őket.
Kérdező, szedd össze magad és lépj túl az egészen!
Nem érdemel meg Téged, de még a Feleségét sem érdemli meg!
15:01! Ámen
egy "sorstárs"
mi nyáron házasodunk:)
Amikor összefeküdtél vele, nem gondoltad, hogy Te most egy családanya, meg a gyerekeik helyén fekszel? De most, hogy rólad van szó, bosszúért lihegsz.
Edződik a lelked, az izéd nem kopott semmit. Gondolom élvezted is...Akkor mire ez a nagy ricsaj?
De ha megerőszakolt a pasi, menj a rendőrségre.
Húú, azt hiszem pár asszonypajtásnál kivertem a biztosítékot! :0)
21% rekordot döntöttem :0)
Utánam szóló: köszi, mi ketten értjük egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!