Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet bosszút állni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bosszút állni egy családos férfin?

Figyelt kérdés

Kihasznált,megalázott és eldobott mint egy rongyot. Csak szeretném ha visszaadhatnám ezt neki valahogy.:( Tönkrette a lelkemet. Kérem az írjon,akinek konkrét ötlete van! Köszönöm!

Egy elkeseredett huszonéves lány

2010. febr. 4. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
78%

Úgy érzed, kihasznált és megalázott? Miért hagytad? Sajna ez a te baromságod volt, nem lett volna kötelező eltűrni, csak magadat okolhatod.

Te szeretted őt? Kétlem, mert a szeretet úgy fogadja el a másikat, ahogy van, akár még hűtlennek és szemétnek is. A szeretet nem akar pl. bosszút állni.

Akkor meg kvittek vagytok.

2010. febr. 4. 14:41
 32/71 anonim ***** válasza:
61%

megérdemelted! ha ilyen kapcsolatokba mászol bele, remélem még többen "cserben hagynak". nézz magadba!

- ha nem kamu, akkor ez a válaszom.

de szerintem kamu.....

2010. febr. 4. 14:42
 33/71 anonim ***** válasza:
83%
Hát tudod,alpári vagy,és egyszerű,mint a lejtő.Gondolom adtad alá lovat rendesen,aztán ő rádöbbent,hogy mégsem ezt akarja,hanem a feleségét.És,hogy hallottunk-e ilyet!PERSZE,NEM IS EGYSZER!Attól,hogy szebb vagy(szerinted)valószínűleg annyit sem érsz,mint körme alatt a kosz.Tényleg vagy nagyon fiatal vagy,vagy nagyon buta.Gondolom azért tetszett volna neked,ha sikerül tönkre tenni a házasságát.Ezzel magadnak akarsz bizonyítani(hogy fiatal vagy és szép)?Akkor a saját súlycsoportodba tartozó nőkkel küzdj.Ahhoz nincs bátorságod?Egyszer te is leszel idősebb(és kevésbé szép),nehogy te is ebbe a szituba kerülj majd!36/N
2010. febr. 4. 14:44
 34/71 anonim ***** válasza:
67%

off: annyit hozzáfűznék, hogy nem derül ki a kérdésből, hogy ő mászott-e bele a férfi életébe. vagy esetleg nem is tudta, hogy házas, mert már az elejétől kezdve hazudott neki a pasi.

ne ítéljünk már el embereket alaptalanul!

2010. febr. 4. 14:45
 35/71 anonim ***** válasza:
85%
Mikor feltetted a kérdést azt hittem a tipikus eset: vagy nem hagyja el aérted a feleségét, vagy eltitkolta, hogy nős. Utóbbiért még sajnáltalak is volna, hiába mondják sokan, hogy nem igaz, hogy valaki nem veszi észre, hogy nős pasival van, egy szerelmes nőt könnyű félre vezetni. De nem ez a helyzet. Te egy aljas kis liba vagy, akinek semmi sem szent, nem érdekel mit érez a felesége, szándékosan elcsábítanád valakinek a férjét. De pechedre Te még arra se vagy jó, hogy egyszer megkeféljen valaki. Nem használt ki téged ez a férfi, nem dobott el mint egy rongyot, azért mert sosem "használt".
2010. febr. 4. 14:45
 36/71 anonim ***** válasza:
28%

Akkor én is qurva vagyok, igaz?

A férjem még nős volt mikor megismerkedtünk.

Exneje megcsalta, megalázta amikor csak lehetett.

Addig amig nem költözött el nagyrészt beszélgetéssel töltöttük el azt a pár lopott percet.

Aztán egyszercsak betelt a pohár, rájött, hogy megint csalja az asszony és elköltözött otthonról.

Elköltözött a felesége és az akkor 3 éves fia mellől.

Félig-meddig hozzám.

Azóta elváltak, sőt tavaly összeházasodtunk.

Az exnej meg rádöbbent mit veszített...

És lehet sajnálni az exnejet, meg mondani, hogy biztos volt rá oka...persze arra is volt, hogy a karján a gyerekkel rugdossa a férjét. Igaz?

Nem mentem fel teljesen a kérdezőt, de NEM MINDENKI QURVA, AKI NŐS PASIVAL AKAD ÖSSZE.

Érdekes, az "anyatigrisek" rendszeresen elfelejtik, hogy egy férfit nemcsak megszerezni, de megtartani is "feladat".

És nyugodtan lepontozhattok, mert nem a %-ok a lényeg, hanem, hogy segítsünk egymáson.

Aki meg r.bancozni és qurvázni jár ide, úgy, hogy a részleteket nem ismeri, annak amúgy sem érdekel a véleménye. Csak sajnálni tudom őket.

Kérdező, szedd össze magad és lépj túl az egészen!

Nem érdemel meg Téged, de még a Feleségét sem érdemli meg!

2010. febr. 4. 15:01
 37/71 anonim ***** válasza:
29%

15:01! Ámen

egy "sorstárs"

mi nyáron házasodunk:)

2010. febr. 4. 15:14
 38/71 anonim ***** válasza:
69%

Amikor összefeküdtél vele, nem gondoltad, hogy Te most egy családanya, meg a gyerekeik helyén fekszel? De most, hogy rólad van szó, bosszúért lihegsz.

Edződik a lelked, az izéd nem kopott semmit. Gondolom élvezted is...Akkor mire ez a nagy ricsaj?

De ha megerőszakolt a pasi, menj a rendőrségre.

2010. febr. 4. 15:17
 39/71 anonim ***** válasza:
66%
15:17: Nem feküdtek le, olvasd el a kérdező egyetlen kommentjét is.
2010. febr. 4. 15:20
 40/71 anonim ***** válasza:
37%

Húú, azt hiszem pár asszonypajtásnál kivertem a biztosítékot! :0)

21% rekordot döntöttem :0)

Utánam szóló: köszi, mi ketten értjük egymást!

2010. febr. 4. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!