Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bosszút állni egy családos férfin?
Kihasznált,megalázott és eldobott mint egy rongyot. Csak szeretném ha visszaadhatnám ezt neki valahogy.:( Tönkrette a lelkemet. Kérem az írjon,akinek konkrét ötlete van! Köszönöm!
Egy elkeseredett huszonéves lány
úgy értem a bosszut hogy nem lehet valahogy elérni hogy elöbb-utóbb odalegyen értem és akarjon engem újra és akkor én meg szivatnám...mondjuk hogy nem kaphat meg...? ( Ja,nem feküdtünk le egyébként a szó szoros értelmében)
Persze én azóta ismerkedek másokkal,nem foglalkozom vele,de a lelkem mélyén ott van hogy olyan jó lenne látni öt koppanni egy nagyot :D
Nem akarok szólni a feleségének,bár megtehetném,de félek hogy akkor egyszer meglátogat a pasi és bántana vagy ilyesmi.Nem tudom. Ezt nem merem. Nincs vmi ötlet,hogy hogyan lehetne mégis móresre tanitani?
kiheréltetés, megcsonkítás. A munkán törje a fejét a pasi, ne a ribanckodáson.
A feleségét jobb lenne felvilágosítani, hogy figyeljen oda a ringyó fax férjére.
Te meg soha többé nőssel!!!!!
Kezdjük ott, hogy családos, nős emberrel nem kezdünk. Mégis mit gondoltál? Hogy majd miattad ott hagyja a családját? Hogy majd egyedül hagyja a feleségét meg a gyerekeit? Ő már foglalt volt!
"úgy értem a bosszut hogy nem lehet valahogy elérni hogy elöbb-utóbb odalegyen értem és akarjon engem újra és akkor én meg szivatnám...mondjuk hogy nem kaphat meg...?" Na, te is megéred a pénzedet, kisanyám.
"Nincs vmi ötlet,hogy hogyan lehetne mégis móresre tanitani?" Téged kellene, hogy apád a térdére vegyen és alaposan elfelenekjen. Térj már magadhoz! Örül, hogy vége, és esztelenségedben nem vertél szét egy családot. Keressinkább hozzád illő másik, ugyanolyan buta srácot, aki EGYEDÜLÁLLÓ, és kavarj azzal.
Azért a feleségét jó lenne felvilágosítani.Szegény nő, milyen faszi mellett él.
Lehet h a feleség is jól megtudná szívatni ezt a f*szt.
Megérdemelné!!!
Ilyen senkiházi sz@r alakokon túl kell lépni,legközelebb okosabb leszel.
14:13-asnak: qrva az akinek fizetnek érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!