Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet bosszút állni egy családos férfin?
Kihasznált,megalázott és eldobott mint egy rongyot. Csak szeretném ha visszaadhatnám ezt neki valahogy.:( Tönkrette a lelkemet. Kérem az írjon,akinek konkrét ötlete van! Köszönöm!
Egy elkeseredett huszonéves lány
Szerintem úgy tudsz rajta bosszút álni,ha továbbra is rá akaszkodsz akarata ellenére,már biztos rühell téged.
Hát,a büszkeséged már úgyis elvesztetted,akkor mikor egy családosra vetettél szemet.
Csak így tovább,sokkal lejjebb már nem sülyedsz.
Kérdező, meséld el kérlek az "összejövéseteknek" a történetét.
így is, úgy is páran r.bancozni fognak, de én kíváncsi lennék rád.
De azt tudtad, hogy nős?
Bár azt is sok pasi hitelesen elő tudja adni, hogy már válófélben vannak...de a Te "megítéléseden" azért változtat.
Én nem ítéllek el teljesen!
köszi annak aki normális választ tudott adni és nem kezdett egyből k.rvázni engem. Csak tudjátok sz@r érzés h ugy érzed megtaláltad azt a férfit akire mindig is vágytál és el kell engedned,mert ö másé...:(
Én 21 vagyok,ő 38.
Csak annyit szerettem volna hogy tovább érezhessem az ölelését meg a csókjait.Nagyon szeretem. Nem fogok senki iránt igy érezni soha :(( Hogyan ismerkedjek igy bárkivel is? Próbálom de nem megy.
Nem hiszem el hogy miárt nem feküdt le velem.Ha ezt meg tudja vkimagyarázni nekem,mondja el kérem szépen. Mert én eddig csak olyan esetről hallottam h ha csalja vki a nőjét,az le is fexik a szeretöjével. Velem mért nem? Pedig tök kivánt meg minden...
Nem válaszoltál a kérdésemre: Tudtad, hogy nős?
Ha igen, tényleg kár volt belemászni ennyire.
15:01-es választ miért pontoztátok le ennyire?
Igen, én írtam. Csak kíváncsi lennék, mert "vérszomjas" választ meg nem kaptam rá...
*Nem hiszem el hogy miárt nem feküdt le velem.
Ha megmondta volna, hogy csak le akar feküdni veled egy alkalommal, belementél volna, és utána nem hánytad volna a szemére, hogy kihasznált? Nem hiszem.
Csak azért akartad ennyire, hogy lefeküdjön veled, mert azt hiszed, az változtatott volna bármin is (pl. rájött volna, mennyivel kívánatosabb vagy, mint az öregebb feleség). De hidd el, semmi nem változott volna. Valószínűleg ezért is nem feküdt le veled, mert ő tudta ezt. Inkább legyél neki hálás, hogy megkímélt magától.
Ne ismételgesd, hogy ő a tökéletes férfi számodra és nem találsz másikat, mert ez egyszerűen nem igaz. Nem tökéletes, mert nem szeret. Gondolom, nem akarnál egy olyan férfival élni, aki nem szeret. Ha mégis, akkor nagyon éretlen vagy a kapcsolatokhoz és inkább várj még velük, mert írtóra ki fognak használni, aztán dobnak. Ugyanis egy párkapcsolatban nemcsak adni kell tudni, hanem kapni is.
nem tudtam h nős...mikor mondta már késő volt.
Nem türöm h ilyet tegyenek velem..Bosszut akarok állni.Szerintetek az jó ötlet ha látja h nem futok utána( mikor kidobott,nem könyörögtem meg semmi),látja h pasizok és mondjuk elmennék párszor az új pasimmal a környékére ahol lakik? Látná h én tul vagyok rajta és lehet ő akarna velem megint? És akkor futna utánam meg minden. Én meg ugyanugy szórakoznék vele mit ahogy ő tette.Ki akarom csinálni. Igazatok van,már nem szeretem hanem inkább gyűlölöm.Rohadt hiú pasi,ezt tudni kell. Valahogy a hiúságán keresztül kéne vmi csinálni de úgy h ne lássa mennyire kivagyok.szal értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!