Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra szóbahozzam, hogy mi nyomaszt, vagy hagyjam? Részletesen lent.
Sziasztok. Előre is Bocsi, ha hosszú lesz. Tegnap már írtam ki kérdést a problémámmal kapcsolatban, de azóta lenyugodtam, és néhány dolog változott. A lényeg, hogy harmadjára voltam a barátomnál, és felfedeztem a falon egy bekeretezett képet a volt barátnőjéről. Egy darabig nem is bírtam elviselni, hogy hozzám érjen, haza akartam menni, de este a tömegközlekedés hiánya miatt itt maradtam. Hajnalig csendben voltunk egymás mellett, 5 óra felé azonban közöltem, hogy Elmegyek. Nem tartott vissza igazán. Mivel néha nehezemre esik élőszóban elmondani, mi nyomaszt, telefonon leírtam neki, és megvártam, hogy elolvassa. A reakciója váratlanul ért, s szerintem az alap problémához nincs köze. Azt mondta, ő sem véleményezi, kikkel feküdtem le.(ezt arra mondta, hogy a monológomban így fogalmaztam:felfordult a gyomrom a kép miatt) Ezek után nekem szegezte a kérdést, hogy szeretem-e egyáltalán, de érdemi kommunikáció (jaj, ne haragudj, azonnal eltüntetem a képet), illetve előrelépés (a kép eltávolítása) nem történt. Azóta ia vígan mosolyog rám a falról a volt barátnő. Most mit tegyek? Nyilván nem tudom felülmúlni azt a csajt, mert azért csak együtt voltak 2 évig, de már nem merem újra szóbahozni, mert Félek hogy amiatt hagy el, mert engem zavar a kép a volt nőjéről. Én is eltüntettem mindent, ami az exemmel kapcsolatos lehetett. Arról az exemről is, akivel 26 hónapig jártam. Lehet, hogy a barátom a szíve mélyén még nem lépett tovább? Nem hiszem, hogy elfelejtette leszedni. Főleg miután szóltam, hogy zavar. Frusztráló a szobájában tartózkodni. Pont az ággyal szemben van a kép. Mit tennétek a helyemben?
20L 19F
Beszéld meg vele, ahogy már az előttem szólók is javasolták.
Volt a kapcsolatunk elején nálunk is egy hasonló eset. Mikor legelőször mentem hozzájuk, megláttam a legfelső polcon egy képet egy lányról. Eleinte nem szóltam, majd rá egy pár hétre rá, hogy összejöttünk kb 2 hónappal az ismerkedésünk után emgkérdeztem, hogy ki az a lány?
Ő azt válaszolta, hogy az egyik legjobb barátnője. Be is mutatott neki és a csaj fülig szerelmes volt a barátomba. Látszott. Nem szóltam semmit, hogy kint van az a kép. Egy kicsit zavart, de arra gondoltam, mégis velem van nem vele. Tehát engem szeret, nem azt a lányt. És kb 4 hónapra rá, hogy együtt voltunk, egyik nap mondta nekem, hogy a bátyja bejött a szobába és észrevette a képet, és jól leszidta őt, hogy miért van az kint a polcon, mert hogy ez esetleg nekem rosszul eshet, hogy egy másik lány képe van kint, nem pedig az enyém. Mire ő leszedte a képet, és bocsánatot kért tőlem, és megkért, hogy mindig mondjam el ha valami zavar.
Persze én mondtam, hogy még elején vagyunk a kapcsolatnak, nem akartam beleszólni, mer tők már régóta voltak akkor barátok.
De akkor megértette velem, hogy a lány egy barát és hogy én vagyok neki a fontos.
Beszéljétek meg, mond el neki nyíltan őszintén, hogy esetleg félre tehetné azt a képet, ha neki nagyon fontos, akkor tegye a polcra, de ne a legszembetűnőbb helyen legyen, és adjál neki te egy képet. Pl, nálunk a ző falán már a közös képünk van kint, egy szív keretben.
Azóta 4 éve leszünk együtt, és minden rendben.
Ne csüggedj el emiatt, és ne pánikolj, mert minden alapja a emgbeszélés. Az elején nehéz, de utána egyre többször tudjátok együtt megoldani a problémát beszélgetéssel.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!