Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra szóbahozzam, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra szóbahozzam, hogy mi nyomaszt, vagy hagyjam? Részletesen lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Előre is Bocsi, ha hosszú lesz. Tegnap már írtam ki kérdést a problémámmal kapcsolatban, de azóta lenyugodtam, és néhány dolog változott. A lényeg, hogy harmadjára voltam a barátomnál, és felfedeztem a falon egy bekeretezett képet a volt barátnőjéről. Egy darabig nem is bírtam elviselni, hogy hozzám érjen, haza akartam menni, de este a tömegközlekedés hiánya miatt itt maradtam. Hajnalig csendben voltunk egymás mellett, 5 óra felé azonban közöltem, hogy Elmegyek. Nem tartott vissza igazán. Mivel néha nehezemre esik élőszóban elmondani, mi nyomaszt, telefonon leírtam neki, és megvártam, hogy elolvassa. A reakciója váratlanul ért, s szerintem az alap problémához nincs köze. Azt mondta, ő sem véleményezi, kikkel feküdtem le.(ezt arra mondta, hogy a monológomban így fogalmaztam:felfordult a gyomrom a kép miatt) Ezek után nekem szegezte a kérdést, hogy szeretem-e egyáltalán, de érdemi kommunikáció (jaj, ne haragudj, azonnal eltüntetem a képet), illetve előrelépés (a kép eltávolítása) nem történt. Azóta ia vígan mosolyog rám a falról a volt barátnő. Most mit tegyek? Nyilván nem tudom felülmúlni azt a csajt, mert azért csak együtt voltak 2 évig, de már nem merem újra szóbahozni, mert Félek hogy amiatt hagy el, mert engem zavar a kép a volt nőjéről. Én is eltüntettem mindent, ami az exemmel kapcsolatos lehetett. Arról az exemről is, akivel 26 hónapig jártam. Lehet, hogy a barátom a szíve mélyén még nem lépett tovább? Nem hiszem, hogy elfelejtette leszedni. Főleg miután szóltam, hogy zavar. Frusztráló a szobájában tartózkodni. Pont az ággyal szemben van a kép. Mit tennétek a helyemben?

20L 19F

2014. dec. 30. 18:30
1 2
 11/15 Költőnő? ***** válasza:
Hát akkor nem tudom. Tőlem ilyet szerencsére sosem kértek.
2014. dec. 30. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Általában én is azt gondolom, hogy az ex okkal ex, de ez alapján nem melléd állnék. Az lenne az egyetlen érdemi kommunikáció, hogy megalázkodik, bólogat bármire, amit mondasz és átrendezi a saját szobáját, csak mert neked, aki időnként meglátogatod, nem tetszik?
2014. dec. 30. 19:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Megvan a tökéletes stratégia. Kirakom én is a képeket az exemről :)
2014. dec. 30. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:
És mivel az ex okkal ex, semmi keresnivalója a képnek a falon.
2014. dec. 30. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, ahogy már az előttem szólók is javasolták.

Volt a kapcsolatunk elején nálunk is egy hasonló eset. Mikor legelőször mentem hozzájuk, megláttam a legfelső polcon egy képet egy lányról. Eleinte nem szóltam, majd rá egy pár hétre rá, hogy összejöttünk kb 2 hónappal az ismerkedésünk után emgkérdeztem, hogy ki az a lány?

Ő azt válaszolta, hogy az egyik legjobb barátnője. Be is mutatott neki és a csaj fülig szerelmes volt a barátomba. Látszott. Nem szóltam semmit, hogy kint van az a kép. Egy kicsit zavart, de arra gondoltam, mégis velem van nem vele. Tehát engem szeret, nem azt a lányt. És kb 4 hónapra rá, hogy együtt voltunk, egyik nap mondta nekem, hogy a bátyja bejött a szobába és észrevette a képet, és jól leszidta őt, hogy miért van az kint a polcon, mert hogy ez esetleg nekem rosszul eshet, hogy egy másik lány képe van kint, nem pedig az enyém. Mire ő leszedte a képet, és bocsánatot kért tőlem, és megkért, hogy mindig mondjam el ha valami zavar.

Persze én mondtam, hogy még elején vagyunk a kapcsolatnak, nem akartam beleszólni, mer tők már régóta voltak akkor barátok.

De akkor megértette velem, hogy a lány egy barát és hogy én vagyok neki a fontos.

Beszéljétek meg, mond el neki nyíltan őszintén, hogy esetleg félre tehetné azt a képet, ha neki nagyon fontos, akkor tegye a polcra, de ne a legszembetűnőbb helyen legyen, és adjál neki te egy képet. Pl, nálunk a ző falán már a közös képünk van kint, egy szív keretben.

Azóta 4 éve leszünk együtt, és minden rendben.

Ne csüggedj el emiatt, és ne pánikolj, mert minden alapja a emgbeszélés. Az elején nehéz, de utána egyre többször tudjátok együtt megoldani a problémát beszélgetéssel.

L/21

2014. dec. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!