Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Leírnátok részletesen, hogy a számotokra tökéletes lánynak milyen külső/belső tulajdonságai lennének?
#1 oszt az ki a tököm?
mit gondolsz mi mégis honnan tudjuk ki az és milyen?
gyagyás!
Bangó Margit? Esetleg Bódy Margó?
>:)
Megmondom őszintén, nekem külsőre nincs ideálom, de valami mindig megfog abban, aki tetszik. Pl.:nincs olyan nálam, hogy mondjuk egy szemüveges leánynak nincs esélye, vagy szeplős lánynak-mert van akinek nagyon jól állnak ezek. A bociszemeknek nem tudok ellenállni. :)
Belső nekem sokkal fontosabb. Számomra nem csak egy szerelmi kapcsolatban, de egy baráti kapcsolatban is nagyon fontos a bizalom. Szerelemben meg pláne. Legyen empatikus, lássa meg bennem az értéket, a hibákat ne nagyítsa fel, csak segítsen kijavítani. Számomra az érintés is nagyon fontos, a kötődés, enélkül nem tudnék elképzelni semmit se, nagyon szeretetmániás vagyok. Úgy gondolom, hogy elengedhetetlen a szeretet, az, hogy bizseregjek ha meglátom, akármennyi idő után is lázba tudjon hozni, hogy remegjen a lábam, amikor meglátom.
Legyen hűséges (nem azt mondom, hogy mint a lovaknál a szemvédő, úgy egy irányba kell nézni) ne kacsintgasson kifele a kapcsolatból.
Lehet viccesen fog hangozni (Pinyő kapitány után szabadon :D ) fontos a kommunikáció is, ne csak elsiklással orvosoljuk a gondokat, hanem ténylegesen, meglehesse beszélni mindent.
Mindemellett ha még kedves és figyelmes, bújós természetű, az plusz pont. :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!