Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elmesélnétek kérlek részletesen, hogyan jöttetek össze az aktuális barátnőtökkel?
Hol és hogyan történt a megismerkedés, ki kezdeményezett, mikor csattant ez az első csók, ilyesmikre lennék kíváncsi dióhéjban...
Egyébiránt Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
ma 23:38
Most beszéltem vele, és azt mondta, hogy semmi gond, most az egyszer (az ünnepekre való tekintettel) megengedi! :D
Én már 20 éve ismertem előtte. 12-13 évig csak ott volt mindig mellettem, de nem nagyon törődtem vele. Aztán egyszer csak belémhasított egy érzés és már nem ugyan úgy tekintettem rá. Mindig segített levezetni a feszültséget, akár napi 3x is. Aztán ahogy idősebb lettem ez a kapcsolat átalakult szeretői viszonyba. Ha volt barátnőm, akkor is néha "áthívtam" magamhoz egy gyors menetre. Pár hónapja újra összejöttünk és bár nem olyan intenzív vele az élet mint régebben, azért mindig segít rajtam.
Örülök, hogy mindig mellettem voltál a nehéz időkben kedves jobbkéz <3
World of Warcraft.
3 hónapig ismerkedtünk majd 3 hónapig nem beszéltünk majd összejöttünk s 1. tali után kb egy hónappal 1. csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!