Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktattok lelkizni a barátnőtökkel? Engem sokszor taszítanak ezek a nyálas dolgok.
Nálam sajnos ez "elvárt" nekem enélkül nehéz megamaradnom egy kapcsolatban.
Egyrészt kell, hogy elmondhassam neki amit érzek és gondolok, bizonyos esetekben támaszom legyen - ha nem vevő erre akkor nem illünk össze.
Másrészt kell, hogy ő maga el merje mondani ezeket és segíthessek neki, ott legyek mint támasz neki ha úgy van.
Nekem erre szükségem van igaz én eléggé... Hm... Érzelgős alkat vagyok - vagyis lennék, ha nem lenne sok gátlásom és nem lenne az hogy manapság ez "gáznak" számít. Miért gáz ha az ember őszinte tud lenni és ki meri mondani amiket érez?
Fiú, srác, csávó, férfi... Ilyen esetekben "sajnos" mert elméletileg nem szabadna ilyennek lennem.
Én megértelek mert én is ilyen vagyok.
És valahol elborzasztanak azok akik csak úgy "együtt vagyunk mer' ez jó buli" meg az olyanok akik ilyeneket mondanak a párjukra, hogy "legalább van kit dugni" meg ilyenek. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!