Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktattok lelkizni a barátnőtökkel? Engem sokszor taszítanak ezek a nyálas dolgok.
a párom szeret velem lelkizni :) mégis férfias jelenség, tehát 4/7, ha te ettől gyengének tűnsz, akkor az nem a társadalom megítélése miatt van. lehet azt normálisan is csinálni, hogy közben ugyanolyan férfi maradj, mint előtte.
attól még, hogy valakinek nincs erre igénye, nem lesz alacsony az érzelmi intelligenciája, és ha neked tényleg annyira magas lenne, mint mondod, akkor ismerős fogalom/érzés lenne számodra az empátia, így nem szólnád le a többieket.
22/l
10#
van még valami hasonló jól megalapozott megfigyelésed?
mindig felbosszantanak az ilyen válaszok/kérdések. attól hogy valaki nem beszél az érzéseiről még vannak neki, attól hogy valaki nem lelkizik a párjával még szeretheti. az érzelmeket, szerelmet, szeretetet sokféleképpen ki lehet mutatni, meg lehet osztani a másikkal. nem kellenek hozzá feltétlenül szavak. és a lényeg: nem csak a te felfogásod lehet normális
Én kb. mindig így nézek ki a barátnőm előtt. (persze nem szó szerint :D)
Nem szoktam lelkizni, csak ha neki van problémája vagy hasonlók nál. A saját gondjaimat sose szoktam ráterhelni.
Attól még, hogy nem lelkizek úgyan úgy szeretem :)
Nem mondom azt, hogy férfiatlan ha valaki lelkizik vagy valami, nem ítélem el ezt a dolgot.
Csak én nem tudnék tükörbe nézni ha nyálas lennék...
elvégre egy férfi az legyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!