Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hány centik vagytok? Milyen előnyötök/hátrányotok volt belőle egy párkapcsolatban vagy csak úgy az életben?
Figyelt kérdés
24L2014. dec. 30. 17:01
1/8 anonim válasza:
190cm vagyok.. 17/l
Hát elérek mindent :D meg mindent látok
hátrány: kevés pasinak kell magas csaj, beverem a fejem mindenbe :D
4/8 anonim válasza:
160.cm vagyok ami jó mert bármilyen magassarkú cipőt feltudok venni :3 jó mert a barátom szereti hogy eléggé alacsony vagyok de rossz mert nagy a cicim..és szerintem fura..és még annyiból rossz hogy jobban figyelnem kell az alakomra mint egy magas lánynak:)
5/8 anonim válasza:
176 cm 15L
Elony: sportban.. :D altalaban a legtobb sportban elony ha magas vagy..:)
Hatrany..: ha igy folytatom.. Akkor hozzamillo magassagu pasit.. Nem fogok talalni..:) mondjuk 10 centivel szeretem ha magasabb de inkabb tobb..:)
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én 178 cm vagyok és a párom 196 szóval vehetek fel hozzá magassarkút..
2014. dec. 30. 17:18
7/8 HotChoc válasza:
172-3 cm, valahogy így. Előny, hogy magassarkú nélkül sem vagyok észrevehetetlen, illetve a súlyom is jól oszlik el rajtam. Hátrányom eddig nem igazán származott belőle.
8/8 anonim válasza:
168 cm . 13 l.
Elöny :hosszú "sexy" lábak
Hátrány : csak az alacsonyabb fiúknak tetszek(alakom miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!