Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetováláskedvelő és -viselő, párkapcsolatban lévő hölgyek és urak, a párotokkal van közös tetoválásátok? Egyáltalán divatnak számít ez?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 11:47
1/8 A kérdező kommentje:
tetoválásotok*
2014. dec. 29. 11:47
2/8 anonim válasza:
1. Tetszik a neved.
2. Szerintem a legnagyobb hülyeség amit valaha ember kitalált.
3/8 anonim válasza:
Most eszembe is juttattad hány exem jött ezzel. 3 is... Mostanra megőrültem volna. Bal karomon lenne "Mari" belevésve egy szívecskébe, mellkasomon, lenne hogy "Juli" szívecske, átnyilazva, jobb karomon meg hogy "Erzsi" rózsa, szívecske, minden... Hogy nézne ki szerinted?!
4/8 anonim válasza:
Nincs barátom.Nincs tetoválásom,de,ha egyszer az első komolyabbra fordulna akkor elgondolkodnék rajta,hogy esetleg olyan emblémát csináltatnék,ami mind a kettőnknek meg lenne,vagy úgy csináltatnánk meg,hogyha egymás mellé rakjuk (vagy ilyesmi) akkor összeillik. Már csak azért is mert,ha esetlegesen szétmennénk azt kilehet magyarázni egy új kapcsolatban :D
5/8 anonim válasza:
Tetováláskedvelő vagyok, de közös tetoválást sose csináltatnék. Ha nagy a szerelem az ember csinál hülyeségeket, meg akkor nem gondol olyanra, hogy mi lesz, ha esetleg szakítani fognak. És igen most divatnak számít szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
#3: Jaja, kicsit kínos lenne szakítás utána a karon felsorolt Mariska, Juliska, Erzsike, Bözsike nevek. :D Egyébként szerintem akkor vágnak bele egy közös tetováltatásba a párok, ha teljesen biztosak abban, hogy együtt öregszenek meg. Habár már ez is olyan, mint a kutya vacsorája...
2014. dec. 29. 11:51
7/8 anonim válasza:
ez azért hülyeség, mert ha szakítotok, akkor is viselni fogod a tetkót. Szóval szerintem semmi értelme.
Még 90 évesen is ott lesz a tetkó "i love Mary" felirattal, holott arra sem fogsz emlékezni 90 évesen, hogy ki a tököm az a Mary.
Persze lelehet szedetni, de az elvileg 2x annyira fáj,és sokba kerül.
8/8 anonim válasza:
Soha nem csináltatnék ilyet. A páromhoz való kötődést máshogy is ki tudom fejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!