Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya emberek szerintetek is "értéktelenek"?
Beszélgetek egy ideje valakivel, aki meg van arról győzödve, hogy a csúnya emberek nem értékesek, nem vonzók, nem jók semmire. Engem szépen, finoman leelmebetegezett, mert nem osztom a véleményét. Szerinte addig nem kellek majd senkinek amíg így nézek ki, de ha "feltúrbózom" magam és elmegyek pszichológushoz, aki rendbe rakja a gondolkozásom akkor nagyon sokan fognak szeretni.
Ez most komoly? Az emberek tényleg így gondolkoznak? ÍGY??
Ebben reménykedem én is!
Csak jelenleg nem tudom elhinni, hogy bárki is képes megkedvelni engem. Ne adj Isten megszeretni. Remélem lesz értelme a súlyzózásoknak, talán lesz minimális önbecslésem a végére...
Hülyeség.
Nem csak a párkapcsolat létezik a világon. Például örülne ő, ha egy csúnya ember feltalálná mondjuk a rák biztos gyógymódját, és meggyógyítaná a rákos hozzátartozóját, ha lenne.
Isaac Newton is szüzen halt meg, mégis előre vitte a világot.
19/L
De mit ér ez, ha közben senki nincs mellette aki szerette? Szeretet nélkül borzalmas élni, olyan mint egy pokoljárás.
Megtörésem nem tudom mihez kössem, legfeljebb ahhoz lehet köze, hogy az első - eddigi egyetlen - kapcsolatom úgy ért véget, hogy le lettem cserélve egy szebbre.
Einstein a maga korában nem lehetett olyan rossz... Manapság persze annak számítana. De sok író, tudós stb. van akik a saját koruban szépnek számítottak... De objektíven nézve sem azok: Einstein, Freud, Móricz Zsigmond, Arany János...
Nekem is ezt mondta az exem, hogy nem lényeg. Aztán mégis az lett a vége, hogy valami nagyon-nagyon gagyi kifogásokkal lapátra tett majdnem egy év után és rá 1 napra mág egy "szép" csávóval volt. Ezek után hogyan higgyem ezt el...? Nagyon nehéz.
Elhiszem,sz*r lehetett.
Szerintem a legjobb megoldás ha eltaposod az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!