Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya emberek szerintetek is "értéktelenek"?
Beszélgetek egy ideje valakivel, aki meg van arról győzödve, hogy a csúnya emberek nem értékesek, nem vonzók, nem jók semmire. Engem szépen, finoman leelmebetegezett, mert nem osztom a véleményét. Szerinte addig nem kellek majd senkinek amíg így nézek ki, de ha "feltúrbózom" magam és elmegyek pszichológushoz, aki rendbe rakja a gondolkozásom akkor nagyon sokan fognak szeretni.
Ez most komoly? Az emberek tényleg így gondolkoznak? ÍGY??
Einstein nem volt ronda, a maga korában nem számított rossznak. Meg volt is felesége vagyis nem lehetett ronda.
Aki ronda annak nincs és nem is lesz szerelme sosem.
17. vagyok.
Annyira tudtok prédikálni a szerelemről.
Annyira sürgetitek, ettől lesztek ennyire betegesek.
Hogy ne sürgetnénk? Az élet nagyon rövid, hamar elszállnak az évek, aztán egyszer csak 40 van és onnantól nagyjából "game over" van.
Magától meg nem jön sose, szóval muszáj sürgetni.
Nem csak vén trotty vagy már addigra. A legtöbb csajnak meg gyereke van... Onnantól ha össze is jössz valaivel kb. kétségbeesetten küzdened kell, hogy megtartsd, mert az az utolsó esélyed, utána már nem lesz több. Vagy ha igen az egy csúf vén banya lesz 55 az utolsó év mikor még aránylag jól nézhet ki 1-1 csaj. Utána rémes változások jönnek + szex kilőve örökre - a csaj nem akarja te meg félig impotens vagy vagy legalábbis minimum "gyengébb" mint 30 évesen.
50-60 körül már nem nagyon vesznek számításba... 70 körül meg már jobb békésen meghalni.
A gyúráson kívül mit lehet tenni? Nagyon semmit.
Lehet gyúrni akkor legalább a tested jól néz majd ki. Lehet jó hajat találni... És így ennyi. A ronda, aszimterikus arccal nem nagyon van mit tenni.
fúj, de undorítóan általánosító vagy!
gyúráson kívül nem lehet tenni?
de! moss hajat, és legyél ápolt, meg intelligens!
nincs élet 40 felett?
látszik, hogy elég gyerek lehetsz még.
hány olyan 40feletti van, akik akkor ismerkednek meg és boldog életet élnek együtt?
látszik, hogy csak a gép jut neked.
Bőrgyógyász, ha ragyás vagy/táskás a szemed; barnaság; arcszőrzet; fogak megcsináltatása; hízás/fogyás (arcra is erősen hat); alapvető higiénia (pl. orrszőr eltávolítása, szájszag, lepedékes fogak stb.); normális és ápolt frizura; megfelelő méretű és stílusú ruhák; jó testbeszéd stb.
A többség az alapokat sem teszi rendbe, pedig nem sok ember van, akinek ezen felül még műtétre lenne szüksége, mert olyan ronda. Én legalábbis nem nagyon láttam még ilyet.
De ha mégis, akkor a műtét is megoldás lehet, nincs mese, össze kell rá spórolni.
De azok akik 40 éven felül ismerkednek nekik is tuti volt valami 40 alatt is... Legalább egyszer mindenki szerelmes... Én még nem voltam az pedig lassan 23 leszek. És ez zavar! Pedig kapcsolatom volt már egy... (Csak rájött az exem hogy vannak nálamnál szebbek is - félhetek ettől ha valami összejön másodszorra amit nem tudom lesz-e)
Az ápoltság alap dolog... A gyúrás a bónusz amit tehetsz. De ha bazi nagy orrot, aránytalan koponyát adott neked a sors az ellen mit tudsz tenni? Semmit sem. Az orrot még le lehet szedetni sok pénzért, de a fejformán nem lehet változtatni. És ha az egész arcod egy rémes háromszög akkor az ellen nem tehetsz semmit. Rászorulsz a nők toleranciájára. Ami nem nagyon van nekik, de hátha.
Én is edzek jelenleg, hátha kompenzálható a ronda fej jobb alkattal. (Kétlem). Mindegy talán pár "egyéjszakás" összejön talán ha már a szerelem nekem nem lehetséges... Mert senki nem fog tudni szépnek tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!