Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csúnya emberek szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya emberek szerintetek is "értéktelenek"?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy ideje valakivel, aki meg van arról győzödve, hogy a csúnya emberek nem értékesek, nem vonzók, nem jók semmire. Engem szépen, finoman leelmebetegezett, mert nem osztom a véleményét. Szerinte addig nem kellek majd senkinek amíg így nézek ki, de ha "feltúrbózom" magam és elmegyek pszichológushoz, aki rendbe rakja a gondolkozásom akkor nagyon sokan fognak szeretni.

Ez most komoly? Az emberek tényleg így gondolkoznak? ÍGY??

2014. dec. 30. 11:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
0%
sajnos ti vagytok többen ! az élet képtelenek ! mindig csak sírtok hogy de rossz az élet miért nincs barátnőm ? bezzeg tenni érte luxus! meg a monitor mögül ugattok szánalmas kis férgek vagytok !
2014. dec. 30. 12:18
 12/47 anonim ***** válasza:

A 11-es meg is cáfolja azt a tézist, hogy aki meg "szép" az rögtön értékes is lesz :D

Ergo a rondák sem automatán értéktelenek :D Persze mindegy mit tesznek úgyse lesz kapcsolatuk max 1 éjszakás ha kigyúrják magukat, de ez van!

2014. dec. 30. 12:20
 13/47 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy milyen aspektusból értéktelen?

Az ellenkező nem számára lehet, hogy az, ha tényleg annyira iszonyatosan csúnya, hogy nem tud közelebb kerülni senkihez.

De más területeken érhet el hatalmas sikert, ha például kiemelkedő intelligenciája van és remek döntéseket tud hozni ahhoz, hogy sikeressé váljon.

2014. dec. 30. 12:23
 14/47 anonim ***** válasza:
A lányok szerint értéktelenek, igen! Tapasztalatból írom, a fiatal eladó csajok nekem konkrétan nem is köszönnek vissza vélhetően a külsőm miatt!! Szánalmasak!
2014. dec. 30. 12:28
 15/47 anonim ***** válasza:
Ilyeneket amúgy általában a csúnyák mondanak, akik annyira nincsenek kibékélve önmagukkal, hogy a saját hibájukat kivetítik a többi emberre is.
2014. dec. 30. 12:31
 16/47 anonim ***** válasza:

Most mi a különbség csúnya és csúnya közt? Van a "hát ő csak kicsit az, aztán meg a "ő még rosszabb" kategóriák?

A legtöbb csaj ténylegesen lenézi, semmibe veszi a rondákat, testtől függetlenül hiába kidobóember-testű a ronda gyerek, ha ronda a feje. Pár ribit 1-1 éjszakára megkaphat, de ronda emberbe nem lehet beleszeretni.

2014. dec. 30. 12:35
 17/47 anonim ***** válasza:

Szerintem, aki csúnyának érzi magát, hajlamosabb általánosítani, mármint, ha pl. férfiról van szó, akkor állítja, hogy minden nő egyforma, és csak a külsőre mennek.

Nem kell általánosítani, mert Te beszéltél egy emberrel, aki megakart téríteni..egyből azt írod, hogy "az emberek így gondolkodnak"?!

És, ha már ki is írod kérdésbe, akkor tuti kell Neked a megerősítés, mert Te magad egy bizonytalan ember vagy, és gondolom tömegeket akarsz magad mellé állítani, "hogy na neked van igazad, mert milyen férgek az emberek"

Nem mindenki ilyen.

Előttem szóló, akinek nem köszönnek az eladók! Mert bunkók, ennyi.. sok bunkó eladó van, és nem is kell eladónak lennie.

És az is igaz, hogy nem a számítógép mögül kell okoskodni..meg, aki már húzza a strigulákat, hogy több nő, vagy férfi a külsőségesebb, az beteg.

Olyat kell találni, aki hozzád illő.

Mivel Én nő vagyok, állíthatnám, hogy több a férfi, aki külsőséges..de nem érdekel.

Ha nő, ha férfi az illető, MINDENKI külsőséges valamilyen szinten, gyermekkor óta.

És, ha épp olyan emberrel beszéltél volna, aki azt mondja, hogy a csúnya emberek értékesek?

Bezzeg nem írtad volna ki a kérdést..

Majd mindenki eldönti kivel akar lenni..meg kibukik úgy is, hogy ki a Neked való.

Szerintem, ha már igényes vagy, törődsz a higiéniával, és nem vagy koszos..akkor onnantól le kell sz.rni ki mit mond.

2014. dec. 30. 12:43
 18/47 A kérdező kommentje:
#17 De te is általánosítasz..
2014. dec. 30. 12:49
 19/47 anonim ***** válasza:
miért is????
2014. dec. 30. 12:50
 20/47 anonim ***** válasza:
Einstein se volt túl szép és mégis értékesebb mint a beszélgetőpartnered. Egyszer gáncsold el a nevemben. :D
2014. dec. 30. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!