Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya emberek szerintetek is "értéktelenek"?
Beszélgetek egy ideje valakivel, aki meg van arról győzödve, hogy a csúnya emberek nem értékesek, nem vonzók, nem jók semmire. Engem szépen, finoman leelmebetegezett, mert nem osztom a véleményét. Szerinte addig nem kellek majd senkinek amíg így nézek ki, de ha "feltúrbózom" magam és elmegyek pszichológushoz, aki rendbe rakja a gondolkozásom akkor nagyon sokan fognak szeretni.
Ez most komoly? Az emberek tényleg így gondolkoznak? ÍGY??
még csak ennyi idős vagy? és dumálsz a 40esekről?
elég beteg lehetsz..
és általánosítod a nőket, mint egy nőgyűlölő.
Ők meg semmibe fognak venni egész életemben. Nekik miért szabad...?
Hiába bohócodom a súlyokkal, hiába leszek "kigyúrt" a fejem miatt "elvágom magam" már az első pillantásnál.
miért nem keresel szintén olyan fejű lányt??
látod.. mert NEM TETSZIK NEKED.
AKKOR KI A PARASZT?
Akkor belém se lesz szerelmes senki, én se senkibe akkor ennyi, itt vége? Csak a rossz genetika miatt? Mert ilyen randa fejet sikerült összehoznia a géneknek? És akkor a legjobb ami elérhető pár egyéjszakás ha eléggé "keményen adom" a keménygyereket a BMW-vel meg az izmaimmal? Ez elég sekélyes örömforrásnak hangzik...
Szerelem meg nem lesz sose, mert ronda embert nem lehet szeretni. Irigylem azokat akik tűrhető vagy szép arccal születtek.
bezzeg ronda lánynál nem próbálkozol,mi?
egyedül csak te vagy sekélyes, ki beszél bmw-ről?
elég ócska kifogás ez..
ha valaki ronda, akkor bmw-vel is az!
szerintem te vagy sekélyes, mert általánosítasz, de fogadok, holy olyan fejű lánynál még nem próbálkoztál, mint amilyen TE magad vagy!
a belsőd a leggázabb
Voltam már együtt olyannal. Tudod mi történt? Egyikünk se tudott beindulni.
Neki utána lett egy szép barátja akire lecserélt.
Most szerinted?
Megprbáltam. Nem jött össze. Pedig akartam, hogy összejöjjön.
túlreagálod..
látszik, hogy mennyire gyerek vagy, olcsó kifogásokkal jössz.
majd jön, amikor jön.
na heló.
Félreérted.
Ő nem indult be tőlem én meg tudtam hogy nem tetszem neki és emiatt nem ment. Hiányozz valami amire ő azt mondta, hogy a "kémia".
Aztán le is cserélt egy jobbra.
Ez hol kifogás?
Nem kifogás, most is edzeni megyek éppen, legalább a testem legyen jó ha a fejem már reménytelen.
nem akarok veled veszekedni, csak nem bírom az általánosítást.
majd megtalál téged is a szerelem, vagy mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!