Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom minden áron ott akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom minden áron ott akar szilveszterezni ahol én hogy mondjam meg neki hogy nem lehet?

Figyelt kérdés
Csak engem hívtak el a buliba őt nem. az meg marha unalmas lenne ha nem mennék el a buliba és csak kettesben lennénk nála, amit máskor is megtehetünk! Ki akarom tombolni magam inkább erről szól a szilveszter!
2014. dec. 30. 09:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%
teljesen megértem a kérdeződ nekem is ilyen volt a volt csajom mint a csicskó mindig jött velem mindenhova KURVÁRA IDEGESITŐ VOLT. féltékeny volt mindenre ezért mindehova jönni akart ő is ez a társaság romboló f*s* volt. teljesen megértem a kérdezőt ugyan abba a helyzetbe voltam/vagyok mint amibe ő. RESPECT ÉRTE . a összes kommentelőnek meg csak annyit hogy nektek igy meg úgy kellene egy csaj lennétek a volt exxemel egy hetet lehet inkább melegek lenéttek .
2014. dec. 30. 11:34
 22/29 Legoman válasza:
100%

Ha szereted te is őt, és ő is téged. És semmi áron nem engedi meg a szervező, hogy elvidd őt is. Akkor te se menj el.

Vagy szakíts vele. De döntsd el te, hogy mit szeretnél.

Szereted őt vagy nem?

2014. dec. 30. 11:46
 23/29 A kérdező kommentje:

"nem szereted a baratnodet ..errol enyit"

És ezt te milyen forrásból tudod? lehet hogy neked a párkapcsolat fogalma a papucslétet jelenti, de nekem nem. Attól még h van barátnőd nem szűnik meg a külvilág

2014. dec. 30. 11:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt ilyen, de én megmondtam a házigazdának, h a lóf.szt nem jön. Nem kell összenőnötök megismerkedne ott a barátaiddal amíg te másokkal beszélgetsz. Szeret téged és szeretne menni, kajak képes lennél magára hagyni? Az inkább papucs dolog ,hogy nem intézed el, hogy ő is mehessen.Ha olyan jó haverod a házigazda meg tudod győzni. Am mennyi idősek vagytok?
2014. dec. 30. 13:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a barátnődnek legyen rossz,neked és a bulitársaidnak pedig jó.Ahelyett,hogy elhívnád magaddal,mint ahogyan mondtad is,ez nem egy átlagos buli.Ha vele vagy,és szereted,akkor fel kellene vállalni.Én nem tudnék így elmenni,hogy tudnám,hogy a párom is szeretne jönni,és hogy kérte volna tőlem,hogy jöhessen.A nőknek egyébként is fontosak az ilyen események.Mégiscsak szilveszter.Ébresztő!
2014. dec. 30. 14:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem rendes baratom van aki kerdes s gondok nelkul el visz magaval mindenhova mert szeret :)

te pedig NEM szereted a baratnodet ..enyii...ha szeretned akkor nem kulon toltened a szilvesztert hanem egyutt...

szoval enyit erol !!

2014. dec. 30. 17:05
 27/29 anonim válasza:
100%
Én elintézném,hogy "jöhessen"..ha nem megy akkor én sem mennék el. És nem vagyok papucs.
2014. dec. 30. 17:53
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
faszikam te egy 0 vagy
2014. dec. 30. 19:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Ezt már én is átéltem. A barátom az utolsó pillanatba mondta meg,hogy nem akar velem szilveszterezni,mert ott nem érezném jól magam,plussz a szilveszter a barátokról szól. Akkor nekem nagyon rosszuls esett, el is sírtam magam éjfél után, de most így vissza nézve,le kellett volna szarnom az egészet.

El jutottam oda,hogy nélküle megyek el bulizni, (lehet kicsit visszakarok vágni neki), és nem bánt az hogy nélküle érzem jól magam, igazából kell az ilyen is. Azt vettem észre,őt már zavarja ha nélküle megyek ek bulizni. De nem hagyom magam.

3év után már úgy gondolom,nem kell mindig összeragadni.

Viszont akkor még zavart.

Szerintem,Ezt meg kell beszélni egyébként,nincs rá más megoldás.

2016. jan. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!