Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem veled akar szilveszterezni, akkor az mit jelent?
Szilveszterkor mindenki oldottabb hangulatban van, és mint férfi én kötelességemnek érzem, hogy mindenkivel koccintsak. Ez még nem lenne gond, csak innen általában elragad a hév, és a föld fog meg. Lehet ő is ilyen és nem akarja, hogy lásd ilyen állapotban.
...szerencsére nekem a baráti köröm olyan mint én, és senki nem fog emlékezni semmire.
Ha nagyon rövid ideje, akkor nem baj, ha a barátaival akar menni. Nehogy ráeröltesd magad, mert az csak ront a helyzeten. Szerintem ez azt jelenti, hogy még nem érett meg nála az érzés hogy most komoly kapcsolata van. Ez még kicsit lazább dolog. Szóval keresd meg a barátnőidet és menjetek el együtt valami jó helyre, és én már fel sem hoznám a pasinak, hogy menjünk együtt. Úgy venném, hogy ő külön akar menni, tehát ehhez tartom magam.
30/N
Én se szilvesztereznék a baratnőmel semmiképp... szilveszter állattkodni van s én nem szeretném, hogy így lásson.
De szerintem a te esetedben csak simman unja a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!