Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm minden áron külön akar szilveszterezni ha törik, ha szakad akkor is. Félrecsusszanás lesz?
Hát szerintem itt akkor valami gond van, ha nem akar veled lenni szilveszterkor... És akkor félrelépésnek is lehet esélye. De nem akarom az ördögöt a falra festeni.
Jó lenne ha kicsit részletesebben leírnád, mi a szitu.
Szitu: Nagyon furcsa velem mostanság, sok a pletyka is...(megcsalós) de arra kér hogy inkább az ő szavára adjak. Azt mondja szeret engem.
Egyébként olyan indokot mondott, hogy azért ne legyek vele, mert én nem érezném jól magam, mert nem ismerek senkit a társaságából(kifogás)
1 éve vagyunk együtt
Az a baj, hogy alig lehet vele beszélni. Egyszerűen nem lehet vele komolyan elbeszélgetni. Azért ma még teszek 1 utolsó próbát...
Ő 18 én 20 éves vagyok
Itt egy kis előzmény ha valakit érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kicsit beleolvastam az előzménybe is...
Szóval,olyan SMSt kap,h szereti valaki.Ez még belefér.Nekem is van olyan hetero pasi ismerősöm,akivel csak úgy becézzük egymást,h életem tavának egyetlen kiskacsája.Van olyan is,akivel simán leSzivemezzük leDrágámozzuk egymást.Amit tudok mondani róluk,mindkettőjükkel nagyon erős érzelmi kötödés áll fent.Mindkettőjükkel volt,h legalább az egyikünk többet érzett a másik iránt,mint barátság.Aztán kinőttünk belőle,és maradtunk "csak" barátok.
Ez teljesen normális dolog,akkor,ha te is ismered az illetőt.Egy éve vagytok együtt.Gyakorlatilag azt is ismerned kellene,h mikor jár WCre.Egy év elég sok idő ahhoz,h megismerjük a másikat,és úgy nagyjából a baráti társaságát.Ez a nem éreznéd jól magad,mert nem ismersz senkit,csak üres duma,főleg,ha mindenképpen külön akar szilveszterezni.Az "eszébe sem jut",hogy esetleg együtt is lehetnétek,ott ahol ő szilveszterezik.
Számomra több,mint gyanús a csaj.Nézz jobban a körmére, vagy keress olyat,aki jobban megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!