Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom minden áron ott akar szilveszterezni ahol én hogy mondjam meg neki hogy nem lehet?
Figyelt kérdés
Csak engem hívtak el a buliba őt nem. az meg marha unalmas lenne ha nem mennék el a buliba és csak kettesben lennénk nála, amit máskor is megtehetünk! Ki akarom tombolni magam inkább erről szól a szilveszter!2014. dec. 30. 09:32
11/29 anonim válasza:
Elég ciki, hogy szégyelled a saját barátnődet.
13/29 A kérdező kommentje:
nem szakítok engem szeret én vagyok neki a férfi akibe kapaszkodhat nélkülem összetörne lelkileg! egyetlen este amit nem vele töltök ne szórakozzatok már hogy emiatt rögtön a szakítás jár a fejetekben
2014. dec. 30. 09:45
14/29 anonim válasza:
Szerintem gáz lenne,ha te elmennél önzőségből, ő meg egyedül otthon kuksolna!
Ha vannak ott más csajok,akkor vidd el magaddal. Szerintem vannak más csajok is,akiknek a párjuk leitta már magát buliban és szégyenkeznie kellett.Ha szereted,és ő is,akkor el kell viselned, hogy a nagy bulizás miatt veszekedés lesz
15/29 anonim válasza:
szóval ő kapaszkodik beléd, te meg lenézed
mindegy, mit írsz, ez a kapcsolat úgysem fog sokáig tartani
16/29 A kérdező kommentje:
A szervező szava számít az meg nem engedi ő bulija ő kérója ő dönt. már volt egy durván félre sikerült közös programunk ahol ő és a barátnőm is ott volt ezek után nem csodálom hogy nem engedi.
2014. dec. 30. 09:48
17/29 anonim válasza:
Neked lehet egyetlen este de neki az ESTE.... Gondolj bele mit érezne 0:00-kor.... Szakíts vele... inkább legyen rossz neki 1-2 hónapig mint hogy egész életébe melletted legyen.
18/29 anonim válasza:
veled alapvető gondok vannak
ha valaki engem meghívná, és kikötné, hogy a párom nem jöhet, elküldeném a jó édes anyjába
ha meg szerinted ez belefér a kapcsolatba, mondd meg neki, hogy nem hívtak meg, nem jöhetsz, biztos boldog lesz tőle
19/29 anonim válasza:
Hát... ha valaki azt mondaná, hogy nem vihetem magammal a barátnőmet... elküldeném az anyjába.:) Nem mintha most lenne barátnőm..:D
20/29 anonim válasza:
nem szereted a baratnodet ..errol enyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!