Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, és a túl féltékeny, vagy valószínűleg átvágja a fejem?

Így olvasva a féltékenységek nagyon jelentéktelen apró dolgokból kerekedik fel.
Így külső szemmel nem tűnik nagy bajnak , bár ha én lennék ugyanígy és mondogatná a férjem hogy ez és ez tetszik neki, persze én is elgondolkodnék.
Én is borzasztó féltékeny típus vagyok, de ez azért alakult bennem mert ráérek gondolkodni, nem tudom lefoglalni magam és agyalok rajta hogy most vajon mit csinál stb....itthon vagyok gyerek mellett és teljesen más az élet azóta.
Nálunk inkább az a baj hogy nekem túl nagy a szeretet igényem, neki meg nem, talán túl sokat is látjuk egymást nincs olyan nap amikor ne látnánk egymást.
Mivel együtt élünk, gondoltam már rá hogy valahogy meg kéne oldani hogy ritkábbak legyenek azok az alkalmak amikor , csak kerülgessük egymást a házban, szóval túl megszokott minden, túl egyszerű, és mindig arra hivatkozik hogy sosem tudja kipihenni magát.
Olyan nehéz békén hagyni amikor itthon van.
Amikor meg engem hanyagol, nem is beszélgetünk egy jót sem, jön egy ismerős csaj, jó , bögyös , vagy testvér,én meg a háttérbe kerülök, ugyanis még jó dumám sincs.
Jobbik esetben ülök és hallgatok és mosolygok.
De annál rosszabb nincs amikor tudod hogy tetszik neki valaki tudod de tagadja...és forog az agyad hogy esetleg közelebb is kerülhet hozzá...Tudjuk néha hogy nem úgy kéne le reagálni de ez jön magától.
Szerintem ilyenkor úgy kéne tenni mint akit nem érdekel, hogy kivel van mit csinál, csak egy lenne a cél velem van és szeret, nem üt, nem ver,nem ordibál velem, nem veri el a pénzt, keresni kéne a jó dolgokat benne....mert ha meg akar csalni úgy is megteszi, ha akarjuk ha nem....csak mi eközben szenvedünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!