Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, és a túl féltékeny, vagy valószínűleg átvágja a fejem?

Ebben igaza van, tényleg túlságosan féltékeny vagy.
Nem hinném hogy megcsal, vagy hogy hazudna. Igen, mi férfiak utána fordulunk egy csinosabb lánynak, ugyanis vizuálisak vagyunk. Nagyon.
Te is tudod hogy hűséget fogadunk, nem vakságot. Ez ellen tenni nem tudsz, de hacsak nem lép fel fizikálisan is a "kiszemelt" hölgyekkel, nincs okod aggódni.

Szia!
Írj nekem légyszi privit, én is hasonló helyzetben vagyok, kívülállónak más lehet, és megbeszélnénk.

Szerintem is bízz meg benne.Hidd el, ha más kellene neki egy éjszakára,akkor azt már megtette volna.
Miket hazudik?Miért nem szakítasz vele,ha nem tudsz benne bízni?

Te miért nem keresel inkább egy olyan férfit,aki már kibulizta,kiszórakozta magát kiscsajokkal?
34-35 évesen két gyerekkel már tudnod kellene, hogy a férfiak később érnek és inkább megállapodni olyannal,aki már lenyugodott!Mert ez lenne a hosszútáv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!