Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hülye, és a túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye, és a túl féltékeny, vagy valószínűleg átvágja a fejem?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 2 éves párkapcsolatom, 7 évvel vagyok idősebb a páromnál, és van két kisgyerekem.Ő 28 éves.Rólam tudni kell, hogy iszonyú féltékeny vagyok,de tisztában vagyok ezzel a hibámmal, és igyekszem más szemszögből nézni a dolgokat, hogy valahogy változtassak, persze nem mondom, hogy ez nagyon sikerül, ha elborul az agyam nem igazán tudom tisztán látni a helyzetet.A családomtól, ismerőseimtől is szoktam tanácsokat kérni, ők hogyan is látják épp ezt vagy azt a sztorit, de rendszerint azt kapom, hogy én vagyok a hülye és pont. A páromnak nem volt sok párkapcsolata, és nem is voltak hosszúéletűek (nem ő miatta).Én bármilyen féltékeny is voltam de mindig úgy hittem , hogy az én saram.És álltalában sikerült is meggyőzni erről.De ahogy múlik az idő, egyre nagyobb bennem a bizonytalanság és mostanra úgy érzem, talán teljesen félreismertem őt?Az alap probléma, hogy sajnos nagyon látom rajta , ha tetszik neki valaki (nem fordul meg a lányok után nem szól be meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak látom AHOGY rájuk néz).Ő már ezt sem érti, mert szerinte emögött nincs semmi.Jól néz ki és pont.Szerinte az én hibám, hogy kérdezgetem erről, mert nem is kéne tudnom róla.Aztán van a környékünkön jó pár bolt (dohánybolt , közért, stb.)Na már most neki 8 helyből 8 helyen tuti dolgozik olyan nő aki bejön neki.Én ettől is a falnak megyek.Azt mondja, hogy szeret, és tőle Jennifer Aniston is odamehetne hozzá, neki akkor sem kéne.Olyanokat szokott mondani, hogy bízzak már meg benne, hogy nem olyan mint a volt párom, és nem tudná ezt tenni velem, de én egyre inkább nem tudok hinni neki.Minnél többet beszélgetünk ilyen dolgokról, annál inkább úgy látom, hogy hazudik, és kezdek megőrülni.Próbáltam már hatni a lelkére is, ha nem akar engem (vagy mert kiábrándult a féltékenykedésem miatt)akkor mondja meg, inkább, minthogy addig tartson amig nem jön egy olyan nő akinek kell ő is.De nem , ő váltig állítja, ha ennek a dolognak vége lesz akkor az csak és kizárólag az én féltékenységem miatt lesz.
2014. dec. 30. 09:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ebben igaza van, tényleg túlságosan féltékeny vagy.

Nem hinném hogy megcsal, vagy hogy hazudna. Igen, mi férfiak utána fordulunk egy csinosabb lánynak, ugyanis vizuálisak vagyunk. Nagyon.

Te is tudod hogy hűséget fogadunk, nem vakságot. Ez ellen tenni nem tudsz, de hacsak nem lép fel fizikálisan is a "kiszemelt" hölgyekkel, nincs okod aggódni.

2014. dec. 30. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Írj nekem légyszi privit, én is hasonló helyzetben vagyok, kívülállónak más lehet, és megbeszélnénk.

2014. dec. 30. 09:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Szeretnék valami bizonyosságot...valóban nem létezik erre semmi biztos ?Legszívesebben oda mennék a nőkhöz akik bejönnek neki és megalázkodva bár, de megkérdezném milyen velük, próbálkozik-e náluk?Mert azt gondolom ezt teszi.
2014. dec. 30. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Azon gondolkodj el, hogy tudsz-e valami olyat nyújtani neki, ami miatt ha lenne más, akkor is melletted maradna. Betegesen féltékeny vagy. A vége az lesz, hogy annyit piszkálod, hogy egyszer csak azért is félre fog lépni. /férfi logika, legyen már oka, ha bántod/.
2014. dec. 30. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is bízz meg benne.Hidd el, ha más kellene neki egy éjszakára,akkor azt már megtette volna.

Miket hazudik?Miért nem szakítasz vele,ha nem tudsz benne bízni?

2014. dec. 30. 09:51
 6/12 A kérdező kommentje:
,szóval a nálunk levő sparban is dolgozik egy csaj és egészen "véletlenül " tetszik neki.Ezt már régen észrevettem, de (pont azért, hogy változzak)nem szóltam neki róla.Aztán most a napokban összevesztünk valamin és felhoztam ezt a csajt is.Megmondtam neki, hogy tudom, hogy tetszik neki.Erre ő elismerte , igen így van.Majd rákérdeztem,beszélt-e vele.Először rávágta, hogy nem, majd mégegyszer megkérdeztem, erre azt mondta, hogy egyszer mikor bement (nem sűrűn jár oda) nem talált két dolgot és mivel ez a csaj volt a soron megkérdezte tőle.Erre kérdeztem, hogy mégis mit nem talált?Nem emlékezett.Majd ezen elvitáztunk egy pár napig, mert szerintem ez nagyon olyan szagú, hogy csak indok kellett, hogy megszólítsa.
2014. dec. 30. 09:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, tudom, hogy féltékeny vagyok, és tudom, hogy ez mennyire gáz, de nem szeretem, ha hülyének néznek.Ha kell neki az a csaj, vagyis szeretne vele megismerkedni akkor mondja meg, ha kiábrándult mondja meg , hogy már ez nem kell neki, hogy az én hibám elfogadom, csak azt nem tudom mire vélni, hogy a szemembe hazudik, azt kéri bízzak benne, és azt mondja én látom bele ezeket a dolgokat.
2014. dec. 30. 09:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is attól félek, hogy neki egyetlen éjszakára kell valaki.Hanem hogy váltani akar, hosszútávon ...
2014. dec. 30. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
kérdező, nekem ennyi információ alapján te tűnsz betegesen féltékenynek. van valami konkrétum is, ami alapján megcsalásra (vagy annak próbálkozására) gyanakszol?
2014. dec. 30. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Te miért nem keresel inkább egy olyan férfit,aki már kibulizta,kiszórakozta magát kiscsajokkal?

34-35 évesen két gyerekkel már tudnod kellene, hogy a férfiak később érnek és inkább megállapodni olyannal,aki már lenyugodott!Mert ez lenne a hosszútáv.

2014. dec. 30. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!