Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a barátom homosexuális vagy esetleg bi?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom eldönteni, hogy megnyugodhatok vagy jobb lenne lezárni ezt a kapcsolatot. Pár hónapja többszörösen veszekedéseink adódtak, mivel megláttam a barátom és pár újdonsült ismerős között fúrcsa beszélgetéseket. Nos, azon akadtadtam ki, hogy amikor szóba került a családi állapot vagy sexuális beállítottság, akkor az én barátom nem azt válaszolta rá,h nekem barátnőm van, hanem azt, h nem tudja, h mi a sexuális beállítottsága és hogy ő kipróbálta már férfival és tetszett neki. Amikor rákérdeztem tőle és kértem, h legyen őszinte azt mondta, h ez nem igaz és hogy én nem értem. u.I ezen mit nem lehet érteni?!. Nem tetszett neki, h ilyennel vádoltam, de én úgy gondolom, hogy jogom van tudni kivel és mivel vagyok kapcsolatban. Akkor, amikor ez történt szakítottam vele, de kb 2 hónapon keresztül azt bizonygatta, h szeret és megbántottam, hogy azt feltételeztem róla, h meleg. Most kb 1 hónapja úgy adódott, h kibékültünk, viszont a bizalmamat kissé elvesztette. Minden nap eszembejut, h mi van akkor,ha becsap. Nem hozhatom fel neki a témát nagyon gyakran,mert amikor felhozom azt mondja, h már megbeszéltük és ő nem akar többet magyarázkodni; van amikor viccelődik a témával. Még mindig szeretem, de nem akarok megsérülni és nagyobbat csalódni. szerintetek mit kéne tegyek? 19/L
2014. dec. 29. 22:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
még nem jött össze. a vonzalommal nincs probléma;próbálkozás félék voltak.
2014. dec. 30. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!