Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, a barátom túlságosan biztosra veszi, hogy bármit tesz, szeretni fogom és úgy gondolja, kb akármit megtehet?
Mondjuk meglebegtetném előtte hogy drágám, ha így elhanyagolsz esélyes hogy dobni foglak.
Aztán meg ne ess bele abba a hibába kérdező hogy igazat adsz neki, és hagyod hogy "megszokásból" legyél már csak vele, mert te úgyis szeretni fogod... egyáltalán, ha már nem vagy szerelmes belé, minek jársz vele?
Velem is ez volt..bunkó is lett már a végére, azt hitte bármit megtehet, mert hagytam..
egyszer nem hagytam valamit, amitől hisztizett, végül ő dobott ki...
nyilván azért, mert úgy gondolta, hogy minden természetes, ami igazából rohadtul nem az, és abszurd..
Nagyon elfajultak a dolgok..és féltékenységből szakított..pedig még okot sem adtam rá.
Nekem is ugyanígy volt.. Próbáltuk foltozni a kapcsolatot, de mi 2 év után, nem fél év..
Amikor szakítottam, akkor bezzeg tudott kedveskedni és minden szépet megígérni.
Utáltam mikor bármit megengedett magának. Simán hazaküldött egyszer, ő meg elment egy buliba. Hát kösz. Másnap meg eltörte a forgószékemet, annyit zabált rajta. Na, még aznap dobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!