Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlságosan férfiatlan az, ha szakítás után valaki siratja éjszakánként a barátnőjét és az ex-szerelme pizsamáját csókolgatja, valamint visszaemlékszik a korábbi helyekre, ahol jártak? Vagy gyerekes?
Szerintem nem férfiatlan. Én utálom azt a sztenderdet hogy egy férfinak ne legyenek érzései. Igenis legyenek, és mutassa ki.
Barátomnak volt már igen komoly problémája, sírt is, semmit nem vesztett a szememben a férfiasságából. Az a srác ismerősöm aki MINDIG CSAK nyafog, na ő kicsit igen, de csak mert tényleg megállás nélkül teszi.
Természetes ha egy pasi maga alatt van.
Btw ki lát éjszakánként otthon? Csináld amit szeretnél.
Kitartás :) *virtuálisölelés*
20/L
"pizsamáját csókolgatja" o_O na ez azért kicsit sok
ilyen felfogással nagyon sokáig fog tartani, amíg túlteszed magad
Ne is hallgass a fiukra kerdezo, ok nem ertenek ehhez.
Igaz, hogy vannak ostoba libak akiknek a kemeny nagypofaju szivtelen elkenyeztetettek ferfinak nem nevezheto farokkal rendelkezo emberek kellenek, de egy Nonel ez igen nagy ereny az amit te csinalsz.
En szemely szerint amikor a kerdesedet olvastam, nagyon megsajnaltalak, mert nagyon ertekes, erzelmes es romantikus ferfi lehetsz, es kifogtal magadnak egy szivtelen dogot, aki nemhogy ossze tenne a kezet, hogy valaki szivbol szereti- de majd kesobb rajon hogy elkurta, amikor az izomagyu megveri-
hanem tonkretesz ilyen draga embert.
Kivanom neked, hogy talald meg azt a not, aki megbecsul, ezt a hulladekot meg felejtsd el. Te ennel sokkal tobbet erdemelsz.
Az ilyen draga ferfiakbol lesznek kesobb a nogyulolo ferfiak az ilyen gonosz nok miatt, es amikor valaki oszinten kozelit, ellensegnek tekintik a masik nemet.
Te mirol beszelsz 9-es? Azert mert te kakiba nyultal ha norol van szo, nem vagyunk mi sem egyformak, ahogy ti, ferfiak sem.
Koszonom, hogy fiatalnak gondolsz, de mar nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!