Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlságosan férfiat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlságosan férfiatlan az, ha szakítás után valaki siratja éjszakánként a barátnőjét és az ex-szerelme pizsamáját csókolgatja, valamint visszaemlékszik a korábbi helyekre, ahol jártak? Vagy gyerekes?

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 00:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kamus sza**r
2014. dec. 17. 01:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Te meg egy balfek, akinek koszive van.
2014. dec. 17. 01:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Kovetkezot...
2014. dec. 17. 01:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Nálam is a pizsamás dolog tette be ..A másik 2 még oké..Ezek inkább a lányoknál fordul elő..Legalább is hallottam már olyan lányról,aki az exe pólójába aludt...

Szerintem ha valakinek jól esik sírni,és az megkönnyíti a dolgait,akkor sírjon..Viszont egy idő után el kéne tüntetni azt a pizsamát...csak saját magadnak teszel keresztbe..

Ilyen helyzetben én mindig elpakoltam az olyan cuccaim a szekrényt mélyére amik az exre emlékeztetnek..

2014. dec. 17. 11:24
 15/20 mira4 válasza:
szerintem is próbáld meg elfelejteni az ex-eddel kapcsolatos dolgokat és úgy hamarabb túl fogsz jutni rajta
2014. dec. 17. 22:29
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a reflexiókat. Pizsamás dolog betesz? Lehet. Amikor valaki elhagy a szó szerinti vagy akár örökre egy másik világba (vagy ki tudja hová) költözés miatt akkor felnőtt emberek is mondják, hogy ott vannak a holmijai, amelyek sírást váltanak ki belőle.

Sajnos ma (lehet mindig így volt) a dominanciára vágynak a nők, és élvezik ha alattvalók és a férjük vagy barátjuk jól elveri őket. Nem tudnék ilyen viselkedési mintákat magamra ölteni, nem is fogok. Ha ezen múlik, hogy lesz-e a jövőben kapcsolatom, akkor lehet inkább egyedülálló maradok.

2014. dec. 18. 16:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kommentednél elvesztettem a fonalat... Most mi van?? Ki élvezi ha megverik? o.O
2014. dec. 18. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
sok lany barmit megadna a igy siratnak oket :)
2014. dec. 22. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:
A válaszaitokból számomra az derül ki kicsit sem meglepő módon, hogy a tipikus kőkemény, kőszívű férfiak kellenek. Erre írtam reflexióként, hogy a nők a mindenféle mazochista dolgokat kedvelik, azt is ha jól elverik őket és minden másfajta módon alázzák. Mindenkitől ezt hallom. Nem gond. Ilyen világban élünk.
2014. dec. 22. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha a társadalmi nyomás hatására kialakult férfiképbe próbálnám beilleszteni, valóban férfiatlan lenne. Engem személy szerint nem érdekel, mindenki azt csinál ami neki épp jólesik. Most komoly otthon, egyedül a négy fal közt is azon kell aggódni, hogy mások mit gondolnak. Szerintem ez így nagyon nem jó...
2014. dec. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!