Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér az ilyen, vagy nem normális?
Veszekedtünk a barátnőmmel, már nem tudom min.
Erre fogta a 150 ezer forintos xperia tabletjét amit a nagybátyjától kapott (alig pár hete) és nekicsapta a betonnak.
Persze teljesen tönkrement.
Ez régebben történt és próbálok kiállni mellette, de egyszerűen nem tudom elfelejteni és én attól a ponttól úgy érzem belül meghalt ez a kapcsolat. Ez egy olyan határ amit normális emberek nem lépnek szerintem át.
Egyet értek hagyd ott.
Nem hiányzik neked se hogy mindig felhúzza az agyad.
Ha máshogy nem akkor addig amíg nincs otthon (dolgozik/suli) addig pakold ki a cuccaidat.
Szánalomból ne maradj senkivel főleg olyannal ne aki nem érdemli meg (dühkitörések). Nekem csak a környezetemben van ilyen ember, de amikor kitör még a semmin is akkor aztán lehet hallgatni.
Nem ajánlom hogy vele maradj mert később egyre nehezebb lesz, de ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!